MEDEDELINGENBLAD 7 MEI 2017 MEDEDELINGENBLAD 7 MEI 2017

Zondag 7 mei 2016
9.30 uur Ontmoetingskerk: Ds. H.C. van Capelleveen, multileeftijdendienst

Namens de kerkenraad een hartelijk welkom voor u allen, ook voor hen die met ons verbonden zijn via de Kerkwebradio

COLLECTES
De collecte voor de diaconie is voor Stichting Home Care Moldavië.
Omschrijving zie onder kopje Algemeen.
De tweede collecte is bestemd voor de kerk met als doel Missionair werk en kerkgroei.

-Marcel Molenaar, is vorige week na de operatie thuisgekomen uit het ziekenhuis. Hij moet het nog rustig aan doen, maar het gaat weer goed met hem.
-Dhr. G. de Greeuw, verblijft in verzorgingshuis De Horstenburgh, Dorpsstraat 104, 1713 HL Obdam, kamer 110. Hij heeft het er goed naar zijn zin. Hij zit vaak in de huiskamer 'De Wilg', maar zijn eigen kamer bevalt hem ook goed.
-Mw. A.M. ten Wolde-de Rover woont ook in Obdam, maar op een andere locatie. Zij verblijft in Verpleeghuis Snijdersveld,  Dr. Lohmanstraat 21, 1713 TG Obdam, kamer 2F. Zij zit ook regelmatig in de huiskamer waar anderen haar gezelschap houden.
-Mw.  A. Olivier-van Wolferen, Zorghotel De Palantijn, Dillenburgstraat 1,
1814 JV Alkmaar, kamer 209, heeft de laatste tijd steeds vaker last van duizeligheid. Dan ligt ze het liefst op bed

ALGEMEEN
Diaconale collecte Homecare Taul Moldavië.
Lieve mensen,
Toen we ongeveer 9 maanden geleden begonnen met ons project hadden we nooit kunnen bedenken dat het zo goed zou lopen. Het geloof was er zeker en we doen het toch maar mooi zo met elkaar. We hebben nu nog ruim een jaar te gaan om ons doel te bereiken. Mooi dat we voor deze ouderen de wereld een beetje mooier kunnen maken. De eerste bedragen zijn al overgemaakt door de diaconie. In de zomer ligt het even stil. Dan laden we ons weer op voor het tweede jaar Homecare Taul Moldavië. Nu nog een collecte voor ons project en voor het zomerreces nog éénmaal gebakken koekjes. Bedankt voor alles, jullie zijn een warme gemeenschap.

Koffiekoekjes.
Afgelopen zondag waren er eigengebakken koekjes bij de koffie, waar voor u een gift kon geven Dat heeft een mooi bedrag van € 111,35 opgeleverd, onze hartelijk dank daarvoor. Werkgroep Moldavië.

Bijeenkomst
Op zondag 21 mei 2017 is er na de kerkdienst een bijeenkomst voor gemeenteleden, waar tekst en uitleg zal worden gegeven over de jaarrekening 2016 van het College van Kerkrentmeesters en het College van Diakenen.

Zangdienst
Zondag 21 mei 2017  is er een zangdienst in de Ontmoetingskerk, aanvang 19.00 uur, 10 minuten voor de aanvang van de dienst beginnen we met  zingen. Voorganger is ds. Wilko Nijkamp uit Julianadorp. Muzikale medewerking wordt verleend door het koor “The Young Spirits “ uit Dirkshorn o.l.v. dhr. Chris de Kroon. Als u met vervoer zit, wij halen u graag op. U kunt bellen naar Cobi Bergsma Telnr. 5717401 of Sienie v.d. Horn Telnr. 5716179
De Zangdienstcommissie

Kamp
Ook dit jaar gaat de jeugd weer op kamp. Het thema is 'Tropical'. We hebben er weer veel zin in! Om op het kamp wat extra te doen en voor bv. een lekker ijsje, vragen wij uw bijdrage. Na afloop van de dienst kunt u een heerlijke gezonde tropische traktatie kopen. Alvast bedankt! Vriendelijke groet, Alexander Obbink
Een huis in de hemel?
Op zondag 14 mei, om 11.00 uur is er weer jeugdkerk in De Tempel (in De Brink). Een week na de multileeftijdendienst van 7 mei, maar de laatste jeugdkerk voor de vakantie! Onderwerp:  "Waar ben je thuis? Bij wie voel je je thuis? Waar ga je heen als je problemen hebt?"
Omdat het tussen Pasen en Hemelvaart is staan we stil bij Jezus die beloofde dat alle mensen bij hem thuis mogen komen. Graag tot dan!
Hartelijke groeten, Erna en Karel