Mededelingenblad 3 september 2017 Mededelingenblad 3 september 2017

Ontmoetingskerk 10.00 uur, ds. J. Geertse, dienst van Schrift en Tafel.
Medewerking van de Cantorij.

Namens de kerkenraad een hartelijk welkom voor u allen, ook voor hen die via KerkWebRadio met ons verbonden zijn.

COLLECTE
De diaconale  collecte is voor Kerkwebradio. Sinds jaar en dag is er de mogelijkheid voor gemeenteleden die niet gemakkelijk naar de kerk kunnen komen, om de kerkdiensten te volgen middels de kerktelefoon. Ondertussen is dit vernieuwd, nu de Kerkwebradio. De KerkWebRadio heeft een bijzonder goede geluidskwaliteit, tijdelijke aansluitingen zijn snel te realiseren en is ook via internet te beluisteren.
De tweede collecte is bestemd voor de kerk met als doel Missionair Werk en Kerkgroei.

UIT DE GEMEENTE:
Dhr. Frans Spaan is door een ernstige infectie een tijd in het ziekenhuis in Alkmaar opgenomen geweest. Hij is gelukkig weer thuis.
Dhr. Hans de Boer is afgelopen week opgenomen geweest in het Ziekenhuis in Alkmaar, ook hij is weer thuis.

Anne Wondergem  is afgelopen week weer opgenomen in het VU -Medisch centrum in Amsterdam vanwege problemen met haar bloedvaten. Het is onduidelijk hoe lang ze moet blijven.

Zondag 10 september - Jeugdkerk!
Hallo allemaal, graag nodigen we de jongeren tot 16, 17  jaar uit voor de jeugdkerk op 10 september om 11.00 uur in de Tempel.
Thema: Moet je horen! We maken kennis met elkaar en praten door over een stukje uit de Bijbel. De moeite waard! Een jongere zei eens: "in de jeugdkerk hebben we het over dingen waar je het verder nergens over hebt".
Van harte welkom! Erna en Karel

Keramiekmarkt 10 september
Wellicht heeft u er in de plaatselijke kranten er al wat over gelezen? Op zondag 10 september a.s. vindt  er namelijk een keramiekmarkt plaats bij de Kunstkerk aan de Stationsweg. Er zijn ook demonstraties van diverse technieken. We zijn door onze huurders van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen tussen 11.00 uur en 17.00 uur.

Volgende week zondag 10 september beginnen de eerste diensten weer om 9.30 uur