Mededelingenblad 1 april 2018 Mededelingenblad 1 april 2018

Paaszondag 1 april 2018

9.30 Ontmoetingskerk, ds. H.C. van Capelleveen, met medewerking van de Cantorij
19.00 uur Ontmoetingskerk, ds. H.C. van Capelleveen , Paaszangdienst.
thema: “Je bent gekend”. Oec. zanggroep “Echo” verleent medewerking aan deze dienst.

Namens de kerkenraad een hartelijk welkom voor u allen, ook voor hen die via KerkWebRadio met ons verbonden zijn.

COLLECTE
De eerste diaconale collecte is voor Stichting Exodus.
Exodus biedt opvang en ondersteuning aan ex-gedetineerden en gedetineerden in de laatste fase van hun straf die gemotiveerd zijn uit de criminaliteit te stappen. Deze (ex-) gedetineerden kunnen terecht in één van de elf Exodushuizen verspreid in het land of bij een maatje uit het Exodus vrijwilligersnetwerk. De organisatie is van christelijke oorsprong maar iedereen kan hier terecht. Exodus werkt op basis van vier sleutels: Wonen-Werken-Relaties-Zingeving.
De tweede collecte is bestemd voor de kerk met als doel Jeugdwerk Protestantse Kerk

- Hannie Dijkstra-Jongsma is afgelopen donderdag  overgebracht naar het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk. Ze moet nog apart liggen vanwege een ziekenhuisbactieri in Amsterdam. Ze was erg blij dat ze naar Beverwijk mocht. het adres is: Rode Kruis Ziekenhuis, Vondellaan 13, 1942 LE Beverwijk. Ze ligt op de 5e verdieping en haar kamernummer is 517.
- Anne Wondergem knapt in het AMC zo op, dat ze misschien dit weekend al naar huis mocht! Pasen thuis vieren is een geweldige meevaller, zowel voor Anne als voor haar ouders.

- Mw. van Slooten verblijft in het Hospice. Het adres is: Het Hospice, kamer 6, Blanckerthofweg 13, 1816 HG Alkmaar.

Bloemengroet,
De door u meegebrachte bloemen voor de gevangenen worden al tijdens de dienst naar de gevangenis gebracht. U kan dus na de dienst, zoals de afgelopen jaren, geen geld meer geven om bloemen te kopen als u vergeten bent ze mee te nemen.
                                                                       De diaconie.

Zangdienst 19.00 uur.
Als u met vervoer zit, wij halen u graag op, u kunt bellen naar: Cobi Bergsma tel. 5717401 of Sienie v.d.Horn, tel. 5716179
                                                                              de zangdienstcommissie