Hieronder kunt u een album uitzoeken door er met de muis op te klikken, vervolgens ziet u kleine miniaturen van de foto's in dat album en als u op één vandie foto's klikt krijgt u een vergroting van deze foto te zien.
Als u met de muis vanuit het midden naar de linker of rechterzijde van de foto schuift, krijgt u een pijltje met 'Previous' of 'Next' te zien als u hierop klikt krijgt u de vorige of volgende foto te zien.
Als u op het 'Kruisje' rechtsboven klikt komt u weer in het overzicht van het Album en klikt u dan weer op 'Terug' dan gaat u weer naar het overzicht van de albums.

Bloemengroep

Een paar prachtige bloemschikkingen voor bijzondere kerkdiensten.

Gedachtenis zondag 5 november 2017

3 foto's van de tafel zijn in dit album te zien.

Preek van de Leek 2017

Op 8 oktober werd de Preek van de Leek gehouden in de tweede dienst door Dhr. Adrie Groot.
Een foto impressie van deze dienst volgt hieronder.

Startzondag 17 september 2017

Zaterdagmorgen boodschappen halen en naar De Brink om alles klaar te zetten voor zondagmorgen. Zondagmorgen om kwart voor 8 waren we begonnen de tafels te dekken, brood in de mandjes en beleg op schaaltjes. Eitjes werden gekookt en jus d’ orange werd ingeschonken. Koffie en thee werden gezet. Het zag er gezellig uit voor onze ontbijt gasten. Omdat er meer gasten kwamen dan er waren opgeven, moest er snel een tafel bij gedekt worden.
Geen probleem, stoelen genoeg. En gezellig was het, maar om half tien begon de kerkdienst en konden wij weer alles opruimen. De vaatwasser deed het eerst niet, dus maar met de hand aan het werk. Gelukkig kreeg één dame de machine weer aan de praat. De kopjes werden weer klaargezet en de koffie stroomde in overvloed, ja zelfs over de vloer. Foutje!!
Heel de diaconie had gebakken. Vele taarten in allerlei smaken gingen er in als taart. Mmm heerlijk allemaal en een bijdrage in het potje voor Moldavië was weer een succes.
‘s Middags de fiets- en wandeltocht naar de Twuyvermolen in St Pancras. 14 fietsers, 4 wandelaars en 1 persoon met de auto.
Eenmaal binnen kregen we thee of koffie en begon Rob Basten te vertellen. Dat kan hij, want hij is dominee geweest.
De molen is gebouwd in 1636. Grote dikke balken en veel glas, van binnen zelfs op de vloer waar je zo overheen kon lopen. Een grote verbouwing hebben ze gedaan en de molen is bewoonbaar gemaakt met badkamer, slaapkamers, een logeerkamer en zelfs een grote inloop kast. Overal mochten we kijken.
Op de zolder van de molen kan je nog zien hoe het met riet is gedekt. Grote dikke balken en kettingen en raderen zodat de kap kan draaien.
Op de tweede etage een verzameling van beeldjes van het laatste avondmaal en foto’s hoe de molen er vroeger heeft uitgezien.
Al met al een prachtige dag en als je er niet bij was, heb je iets gemist.

Rommelmarkt 8 april 2017

Xnight 2015

Rommelmarkt 2015

Enkele beelden van 'onze' 41 ste Rommelmarkt in en om Ontmoetingcentrum de Brink.
Iedereen die heeft meegeholpen op wat voor manier dan ook; Heel hartelijk dank!
Graat tot volgend jaar en wel op: 16 april 2016.

Preek van de Leek 2015

Opening Brink 7 februari 2015

Ontmoetingscentrum de Brink 2015

Kerststukjes maken 2014

Op 20 december was het een gezellige drukte in de Brink. Jong en oud zette zich in om de mooiste kerststukjes te maken voor mensen die het juist in deze dagen nodig hebben. Het was een gezellig samenzijn. Het resultaat mag er zijn! Alle aanwezigen, hartelijk dank voor de hulp en de gezelligheid.

Benefietconcert Ilmotiook 3 oktober 2014

Kinderkamp Texel 2014

Legging eerste steen 15 juni 2014

De bouw van het nieuwe ontmoetingscentrum 2014

Wekelijks zien we de bouw van ons nieuwe ontmoetingscentrum vorderen. Wij proberen u door middel van het plaatsen van actuele foto's op de hoogte te houden.
Op 15 juni heeft de eerste steenlegging plaatsgevonden. Een mijlpaal binnen dit project!

Een spannend verhaal.... november 2013

Beelden nieuw ontmoetingscentrum 2013

Gemeentezondag 15 september 2013

Kamp Vredesteijn 24-26 mei 2013

Onder leiding van 10 personen 'leiding' zijn in het weekend van 24/25/26 mei 33 kinderen op kamp geweest in Hoeve Vredesteijn in Egmond Binnen. Alle ingrediënten waren aanwezig; bosspelen, gezelligheid, lekkere bbq, Levend Stratego, Vossenjacht, Middeleeuwse spellen, bonte avond, korte nachten, spooktocht en heel veel nieuwe mooie herinneringen. Met speciale dank aan alle vrijwilligers die hielpen bij de vossenjacht en Niels Gillebaard voor de overdenking op zondagochtend. Tot volgend jaar!!

Voor een uitgebreid fotoverslag; bezoek en wordt lid van onze FACEBOOKPAGINA!

Rommelmarkt 2013

Palmpasen 2013