Vraag van de webmaster

Tot op heden wordt de website door mij gevuld als de nieuwe ‘Op Weg’ uitkomt. Dat geeft enorm veel werk in een korte tijd met het grote nadeel dat de ‘Op Weg’, inclusief foto’s en plaatjes, in zwart-wit wordt gedrukt.
Nu komen de stukjes in het kerkblad natuurlijk niet zomaar aanwaaien, maar worden naar de redactie van het kerkblad gestuurd, vaak wel met gekleurde foto’s of plaatjes erbij.

Nu mijn vraag:
Als u een bericht naar de redactie van het kerkblad stuurt, wilt u, indien het bericht ook wel iets is voor de website, een kopie van het bericht naar of sturen met een verschijningsdatum en sluitingsdatum erbij, zodat niet alle stukjes in twee dagen geplaatst hoeven te worden en ik iets meer tijd heb voor het zoeken van begeleidende kleurenfoto’s of plaatjes.

Natuurlijk kunt u ook altijd, buiten plaatsing in het kerkblad, interessante stukjes voor plaatsing op de website sturen, plaatsing gebeurt bij twijfel in overleg met de scriba.
Met vriendelijke groet en bij voorbaat dank,
Gert Langelaar - webmaster