Overige Dagen Overige Dagen

Op deze pagina staan nieuws en activiteiten die doordeweeks vanuit de Ontmoetingskerk worden georganiseerd.

Op het submenu: Nieuws Extern vindt u nieuws en activiteiten, die te maken hebben met kerk en maatschappij. Hier staat bijvoorbeeld informatie over acties, nieuws uit andere kerken en van koren, verenigingen e.d.
De redactie beoordeelt de aangeleverde kopij en besluit al dan niet tot plaatsing op deze pagina.

Rommelmarkt 2019

Rijders, Kopers, Klussers, Kijkers, Sponsoren, Verkopers, Vrijwilligers, Bouwers, Schoonmakers, Medewerkers, Opruimers, Inbrengers, Taartenbakkers,
Sjouwers, Regelaars, Lotenverkopers, Bedrijvenbezoekers, Soepmakers, Bezorgers, Bedieners, Koffiezetters,
Wie de schoen past..

Allen heel hartelijk dank!!!

Rommelmarkt 2019 Rommelmarkt 2019

Beste commissie,

Ik heb genoten van de avond in 'De Brink': wat een gigantische organisatie en wat een opbrengst, had ik het goed begrepen dat dit voor de 45 ste keer gehouden werd?
Zoveel vrijwilligers die zich voor goede doelen inzetten prachtig gewoon, wij van stichting BultersMekke zijn zeer vereerd dat wij ook uitgekozen waren, ik heb de stichting inmiddels ingelicht.
Indien men een presentatie over assistentiehonden op prijs stelt, ben ik bereid dit nog eens te doen (deze presentatie is uiteraard gratis).

Tot ziens en groet van mij,
Jan Boerhoop (Ambassadeur stichting BultersMekke)
www.bultersmekke.nl

Rommelmarkt 2019

Beste commissie,

Nogmaals bedankt voor jullie geweldige werk!  Margriet en ik waren blij met de mogelijkheid om wat meer over de doelen van de Stichting te vertellen. We hebben veel reacties gekregen en hopen dat we wat bewustzijn hebben gekweekt.

Hartelijke groet,
Annette Klinkert
Stichting PLN
www.hartspierziektepln.nl.

Thema middag Levenstestament

In aanvulling op de themamiddag op 2 april over het levenstestament, staan de sheets van de voordrachten op deze website op pagina:
'OP ZONDAG > DOWNLOADS OP ZONDAG'.

Statiën

Misschien heeft u het al opgemerkt; nu de 40-dagentijd is aangebroken hangen aan de muren van de kerk de 14 statiën.
Leesverder op pagina ORGANISATIE > VIEREN

Gezamenlijke maaltijd

Op vrijdag 26 april is er weer een gezamenlijke maaltijd in De Brink. Vanaf 18.00 uur bent u welkom, de maaltijd begint om 18.30 uur.
Opgave voor de maaltijd via de bekende intekenlijst.

VEILING - Samen voor Kenia

Zaterdag 25 mei 2019
Zie voor meer informatie pagina:
ORGANISATIE > JEUGDWERK > ACTIVITEITEN

Vanuit de groep Beeld & Geluid

Beeld in de kerk en in De Brink
Ik wil u even bijpraten over de stand van zaken aangaande beeld in de kerk en in De Brink.
U kunt dit bekijken op pagina: ORGANISATIE > KERKENRAAD

PaasChallenge

Benefietconcert

Open podium

Disney kamp 2019

Opek

Even bijpraten over de stand van zaken bij OPEK.
Zie voor het hele artikel pagina: organisatie>kerkrentmeesters

Lekkere trek?

Gespreksgroep 25++ Gespreksgroep 25++

Inmiddels is onze 25++ gespreksgroep alweer begonnen met een nieuwe seizoen gespreksavonden. We komen 1x per maand bij elkaar om te praten over verschillende onderwerpen.