Start beroepingswerk Start beroepingswerk

Afgelopen dinsdag kregen we het verheugende nieuws dat het CCBB akkoord is gegaan met de solvabiliteitsaanvraag voor de PG te Heerhugowaard. We krijgen de ruimte om een predikant te beroepen tot 1.0 fte. De advertentie kan gepubliceerd worden en op de website, zie pagina 'BEROEPINGSWERK', komt alle informatie te staan over deze vacature. Ook de beroepingscommissie kan eindelijk aan de slag. Ik wens de commissie veel succes en uiteraard ook veel wijsheid toe!

Diny Kotterer, voorzitter

Overige Dagen Overige Dagen
Op deze pagina staan nieuws en activiteiten die doordeweeks vanuit de Ontmoetingskerk worden georganiseerd.

Op het submenu: Nieuws Extern vindt u nieuws en activiteiten, die te maken hebben met kerk en maatschappij. Hier staat bijvoorbeeld informatie over acties, nieuws uit andere kerken en van koren, verenigingen e.d.
De redactie beoordeelt de aangeleverde kopij en besluit al dan niet tot plaatsing op deze pagina.

Leeskring

Zin Voor Zin leest...................De Acht Bergen. Paolo Cognetti.
Tegen de achtergrond van het prachtige Noord Italiaanse alpenlandschap zet Paolo Cognetti zijn roman neer, die bekroond werd met de Premio Strego prijs.
Nieuwsgierig geworden?? Lees verder op:
'ORGANISATIE > ZIN IN HEERHUGOWAARD'

Disney kamp 2019