Bedankt! En een volgende keer….

Bij de dienst van 7 oktober hebt u de gelegenheid gehad uw handtekening te plaatsen onder een oproep van Amnesty International om de regering van Angola op te roepen de ontvoering van Joaquim Costa Zangui serieus te nemen en de daders te berechten. U hebt daar royaal gehoor aan gegeven!
In de verschillende deelnemende kerken (In Heerhugowaard de H. Dionysiuskerk, de H. Familiekerk, de Ontmoetingskerk en de St. Victorkerk in Obdam) zijn in totaal 538 handtekeningen gezet!. De bijbehorende brieven zijn inmiddels naar Angola opgestuurd. Helaas hebben we daarop nog geen reactie gekregen.
Hartelijk dank voor de mogelijkheid om in de kerk zo’n actie te kunnen voeren!
Op dit moment bereiden we grotere acties rond 10 december (WRITE FOR RIGHTS) in het kader van de Dag van de Mensenrechten voor. Deze acties zijn nodig voor de bestrijding van de schending van mensenrechten. Op onze site en de landelijke site (www.amnesty.nl) kunt u zien welke mogelijkheden er zijn om aan dit soort acties deel te nemen, bv. via sms, facebook, e-mail, enz.
Mocht u een volgende keer zelf willen meehelpen, neem dan even contact op met ondergetekende.
Namens de kerkengroep,
Jaap de Fockert