Belangrijke mededeling Belangrijke mededeling
Beste gemeenteleden,

Door de maatregelen van de regering om verdere verspreiding van het Coronavirus te beperken, zijn we als kerkenraad genoodzaakt om, tot nader order, het bijwonen van kerkdiensten te ontmoedigen.
De kerkenraad heeft besloten om op zondag de aanwezige kerkgangers te verdelen over de beschikbare ruimtes waar tv schermen hangen: 50 personen in de kerk, 50 in de Exoduskerkzaal en 50 in de Foyer. In De Brink is niet alleen de diapresentatie zoals die in de kerk getoond wordt te zien, maar worden ook ‘live’ beelden van de kerkdienst uitgezonden. Het verlaten van de ruimtes zal op aanwijzingen van ambtsdragers/anderen gebeuren zodat u niet in grote groepen bij de garderobe staat voor u het gebouw verlaat.

Natuurlijk geldt ook voor ons de maatregel dat als u zich verkouden voelt, u NIET naar de kerk komt. Ook als u zich anderszins kwetsbaar voelt, raden we u aan thuis te blijven en eventueel te luisteren via de KerkWebRadio.

Namens de kerkenraad,
Met vriendelijke groet,