Bloemschikking afscheid ds. Jacqueline Geertse Bloemschikking afscheid ds. Jacqueline Geertse
Het krukje is rood geschilderd, de kleur van de ambtsdragers, het antependium van vandaag, en de kleur van het logo van onze kerk. Het logo staat dan ook op het krukje afgebeeld.

Op het krukje staat een veelkleurig bloemstuk, zoals ook onze gemeente bestaat uit veel verschillende mensen. Met daarin de  “herdersstaf” van onze predikanten en daarboven drie rozen van De Vader, De Zoon en de Heilige Geest en/of Geloof, Hoop en Liefde.

Op de tafel staan rondom het krukje toefjes bloemen, symbool voor het feit dat de kerk open staat voor hen die buiten de kerk staan, zij die het moeilijk hebben of die wij willen aanspreken. dichtbij en verder weg. Het missionair zijn is wat Jacqueline sterk in haar werk ervaart en daarom  als belangrijk levensmotto heeft.
De klimop staat voor het vertrouwen dat wij stellen in God, maar ook in elkaar. We hebben er vertrouwen in dat God Jacqueline begeleidt in haar nieuwe gemeente in Zeeland en wensen haar alle goeds toe.

De bloemengroep.