Buitendienst 4 juli

De dienst van 4 juli zal niet in de kerk zijn, maar bij het strand van Luna, op het grasveld naast Skeef.
Het is een dienst voor iedereen waarin speciale aandacht is voor de kinderen die afscheid nemen van de kindernevendienst.

Na de dienst is er koffie, thee, limonade en wat lekkers. Neemt u hiervoor uw eigen kopje of mok mee?
We zouden het leuk vinden als u / jij ook komt!
De dienst is helaas niet terug te kijken op kerkdienstgemist.nl.

Het is handig om zelf een stoel of kleedje mee te nemen om op te zitten.
Parkeren kan vlakbij. We kunnen u altijd even helpen om een stoel naar de juiste plek te brengen natuurlijk.

Mocht u graag willen komen maar lukt het u niet om een stoel mee te nemen, laat u het dan even weten? Dan regelen wij een stoel voor u.

Locatie: Strand van Luna , grasveld naast Skeef
Meenemen: Stoel of kleedje en eigen mok/kopje
Stoel nodig? Bellen naar Marlies van Steeg - Douma ( 0610449648)

Voorganger:  Ds. Niels A. Gillebaard
1e collecte: Muskathlon – Stichting Compassion
2e collecte: Pastoraal werk
Voor uw collecte kunt u gebruik maken van de nieuwe app klik op dit logo voor meer uitleg.

U kunt ook nog steeds uw collecte storten via onderstaande link:
https://site.skgcollect.nl/304/pagina/4566/collectes.html of
overmaken op bankrekening NL30RABO026906878 tnv Protestantse gemeente te Heerhugowaard
onder vermelding van 1e en/of 2e collecte.

Groeten van de voorbereidingsgroep (Harro, Niels, Eva, dominee Niels en Marlies)