Concert LEV Concert LEV
Op zaterdag 29 oktober 2022 om 20:00 uur geeft LEV een concert in de Immanuelkerk in kerkelijk centrum de Blije Mare.
LEV maakt nieuwe Nederlandstalige muziek met een eerlijke boodschap om mensen te bemoedigen, te prikkelen en te inspireren. De band maakt sinds 2009 liederen en muziek en brachten meerder albums uit. LEV is het Hebreeuwse woord voor hart.

Kaartverkoop
Dankzij donaties kunnen we de entreeprijs laag houden. De kosten voor het concert bedragen € 5,- . Hiervoor krijg je in de pauze een drankje. Na het concert is het mogelijk om nog na te praten en een drankje te bestellen. We hebben plek voor maximaal 300 gasten. Opgeven kan door het formulier in te vullen op www.pg-alkmaar.nl/lev

Op dit moment is LEV bezig met een tour voor hun nieuwe CD. Tijdens het concert in Alkmaar zullen zij een mix van oude en nieuwe nummers spelen. In de pauze verkopen zij hun nieuwe CD.

Bereikbaarheid
De Blije Mare zit aan de Kajakstraat 60 in Alkmaar. Het kerkelijk centrum is goed te bereiken met de auto. Parkeren kan op het Europaplein, het parkeerterrein van winkelcentrum De Mare. Fietsen kunnen voor het kerkelijk centrum worden neergezet.

De deuren gaan om 19:30 uur open. Het concert start om 20:00 uur.
Meer informatie is de vinden op www.pg-alkmaar.nl/activiteiten.