DE RENOVATIE IS GEREED!

DE RENOVATIE IS GEREED!
De komende dagen staan in het teken van schoonmaken. Op 6 ochtenden gaan de vaste schoonmaakploegen, ingepland door Peter Jobse, aan de slag in de kerk en in De Brink. U zult begrijpen dat het stof ook daar is neergedaald.
Het orgel is inmiddels uitgepakt en wordt nu geïnspecteerd door Maarten Verbeek. Maar sowieso moet het orgel een kleine schoonmaakbeurt ondergaan.
De beeldschermen hangen al op hun oude plek en in de week van 3 mei wordt de rest van de audiovisuele installatie van de Exoduszaal naar de kerkzaal overgebracht. In diezelfde week zal Backstage, de leverancier, komen om alle apparatuur aan te sluiten en te programmeren. Gelijk met deze werkzaamheden wordt de kerkzaal verder ingericht en wordt ook de nieuwe verlichting ingeregeld.
Vanaf zondag 9 mei kunnen we de diensten, met 30 aanwezigen, weer houden in de kerkzaal en kunt u de renovatie bewonderen. Uiteraard kunt u nog steeds via kerkdienstgemist.nl de diensten meebeleven.

Als u naar de kerk wilt komen dan bent u, na reservering (zie hieronder), van harte welkom.

We willen op 9 mei voor de grote groep thuisblijvers het interieur van de kerkzaal in beeld brengen, zodat ook zij een idee krijgen van de opknapbeurt. Als u volgende week om 09.45 uur verbinding zoekt met
Kerkdienstgemist-Ontmoetingskerk loopt u de meeste kans om hiervan iets op te vangen.

 
terug