ma 10 oktober 2016

Vrijheidskerk, Hobbemalaan 2, 1816 GD Alkmaar
Tijdstip:

Bijeenkomst ‘Deel je leven’

Hoe deel je je leven en je geloof met anderen, met name met mensen die verder af staan van geloof en kerk? Dat is de vraag die centraal staat tijdens de bijeenkomst ‘Deel je leven’ op 10 oktober 2016 in de Vrijheidskerk aan de Hobbemalaan 2, 1816 GD te Alkmaar. Hoe krijgt het geloof vorm in het dagelijks bestaan? Maakt het verschil dat we geloven? En wat merken anderen daarvan?
De bijeenkomst vindt plaats in het kader van de missionaire ronde, een initiatief van de Protestantse Kerk. Ds. Hans van Ark en ds. Nynke Dijkstra-Algra trekken tijdens deze ronde door het land en begeleiden de bijeenkomst. Een deel van het  programma bestaat uit drie workshops:

1. Deel je leven tijdens een maaltijd: over de  mogelijkheid om tijdens een maaltijd de betekenis van het geloof te verkennen met mensen die verder afstaan van geloof en kerk.
  2. Twintigers en onze kerk:  hoe kun je een uitnodigende kerk zijn voor en met twintigers?
  3. Durf te vragen: In deze workshop kunt u uw eigen vragen stellen.
Na afloop krijgt u gratis materiaal mee om in uw eigen gemeente en thuis aan de slag te kunnen gaan.

Aanvang: 19.30 (inloop met koffie en thee vanaf 19.00 uur)
Einde: ongeveer 21.30

U bent van harte welkom! De toegang is gratis en u hoeft zich niet aan te melden.

Op de website www.protestantsekerk.nl/missionaireronde  vindt u meer informatie over de missionaire ronde.