Mededelingenblad 29 april 2018 Mededelingenblad 29 april 2018

10.00 Ontmoetingskerk,  ds. J. Geertse
Muzikale medewerking   door Oecumenische Zanggroep "Echo" o.l.v. dhr. Erwin de Ruijter, pianiste is mevr. Joke Tuinema.

Namens de kerkenraad een hartelijk welkom voor u allen, ook voor hen die via KerkWebRadio met ons verbonden zijn.

COLLECTE
De diaconale collecte  is voor Kerkwebradio. De KerkWebRadio is bestemd voor diegene die zelf niet meer in staat zijn de kerkdiensten bij te wonen. De KerkWebRadio heeft een bijzonder goede geluidskwaliteit, tijdelijke aansluitingen zijn snel te realiseren en is ook via internet te beluisteren.

De tweede collecte is bestemd voor de kerk met als doel Pastoraal werk.

-Mevr. Wil van der Horst, mocht afgelopen donderdagmiddag na de bestralingen naar huis terug keren.
-Dhr. Henk Kamp, verblijft nog in het ziekenhuis in Alkmaar; Noordwestziekenhuisgroep  locatie Alkmaar.
-Mevr. Bea van der Kooi, mocht afgelopen woensdag weer naar huis terug keren.
-Mevr. Betty Kraai, is afgelopen donderdag weer thuis gekomen voor verder herstel. Rust is daarbij belangrijk.

STOELEN
Misschien is het u al opgevallen, afgelopen week zijn de proefstoelen in de kerk geplaatst. Na een lang proces van zoeken, meten, wikken en wegen is door de Werkgroep Kerkstoelen voor deze stoel gekozen. Er staan nu stoelen met verschillende kleuren, maar het wordt straks één kleur.
De komende weken blijven de stoelen in de kerk staan en zullen ze op verschillende plaatsen worden gezet. Bekijkt u ze maar goed, maar gaat u er vooral eens op zitten. Wij hopen dat u net als wij  enthousiast wordt van het uiterlijk zowel als van het zitcomfort.
Binnenkort zullen wij als werkgroep ons advies uitbrengen aan het College van Kerkrenmeesters.
Werkgroep Kerkstoelen, Piet Dekker

vakantie
Komende week heb ik vakantie, van 30 april t/m 6 mei. Collega Jacqueline Geertse zal mij vervangen.
Henco van Capelleveen

Het kerkelijk bureau is niet op 1 mei open, maar op 8 mei.
Wouter Bandsma

De jaarrekeningen 2017 van zowel het college van diakenen als het college van kerkrentmeesters liggen ter inzage in de kerk.
Op zondag 6 mei  is er na de kerkdienst een bijeenkomst m.b.t. de jaarrekeningen 2017, de beide penningmeesters, Gerard Alders en Sietse Klercq, zijn aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.