Storing

De storing is gevonden en opgelost. In de loop van de zondag werd het systeem actief en vanaf 15:50 uur was kerkomroep.nl weer helemaal actief.

Alhoewel de ochtenddienst(en) niet live bekeken en beluisterd kon worden, is de uitzending(en) op zondag vanuit de kerk welk geslaagd en is er dus ook een archief aangemaakt.

Naar de oorzaak van de verstoring doen wij deze week onderzoek.

Het spijt ons zeer dat deze verstoring plaats heeft gevonden, wij beseffen dat Kerkomroep voor vele mensen thuis dé manier is om wekelijks bij hun kerk betrokken te zijn. Dat zorgt er enerzijds voor dat we het heel vervelend vinden dat er een verstoring plaatsgevonden heeft en anderzijds zorgt het ervoor dat wij ons uiterste best doen om de systemen altijd beschikbaar te hebben voor de mensen thuis.