Diaconale vakanties

Diaconale vakanties
Het afgelopen jaar zijn er, ondanks de regels omtrent corona, gelukkig weer veel vakantieweken doorgegaan. Er zijn zo’n 1300 gasten geweest, die terugkijken op een heerlijke vakantie. Helaas konden de november weken en de weken rond Kerst en Oud & Nieuw weer niet doorgaan. Wat was dat teleurstellend voor gasten en vrijwilligers.

We kijken nu vol goede moed en vertrouwen uit naar dit jaar en hopen op veel mooie weken voor gasten en vrijwilligers.
 
Dit jaar zijn er vakantieweken op 4 aangepaste locaties in Nederland (er zijn ook vaarvakanties).
Deze diaconale vakanties zijn voor senioren met veel, weinig of geen zorgvraag. En voor speciale doelgroepen, zoals mensen met een visuele, een licht verstandelijke, een meervoudige beperking. Dit jaar is er ook een week voor jonge gasten (25-50jaar) met intensieve lichamelijke zorgvraag. Ook zijn er weken i.s.m. Alzheimer Nederland voor mantelzorgers met thuiswonende partner.
Een uitzondering: we organiseren al een aantal jaren ook vakantieweken voor gezinnen die leven op bijstandsniveau (i.s.m. RCN Vakantieparken). Deze kunnen worden aangevraagd via de plaatselijke diaconie van de PKN.
 
Misschien heeft u familie of vrienden die u niet zo vaak ziet. Ga samen een week met vakantie en praat gezellig bij, geniet samen van de prachtige omgeving, alle entertainment, het heerlijke eten en de leuke uitstapjes. Niets moet, alles mag.
 
Voor het aankomende seizoen is het vakantiebureau ook op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. In het bijzonder naar verpleegkundigen en verzorgenden, medewerkers voor de nachtzorg en voor coördinerende functies.

 
Wilt u meer weten?
Dat kan via emailadres: info@hetvakantiebureau.nl
of via www.hetvakantiebureau.nl
bellen naar kantoor 0343-745890 of de vakantiegids inzien via de knop "download het bestand" onderaan deze pagina.
U mag ook altijd mij bellen om informatie, ik kom graag naar u toe met de gids.

Wilt u zeker zijn van een plaatsje, dan adviseer ik u bijtijds te reserveren. Het formulier hiervoor kunt u ook via de tweede knop downloaden.


Alvast een fijne vakantie,
Marja Kegelaar (tel. 06-42316369)

De vakantiegids kunt u downloaden of inzien door op onderstaande knop te klikken.

Het reserveringsformulier kunt u downloaden of inzien door op onderstaande knop te klikken.
terug