een wandeling door het bijbelverhaal

In december wordt u allen uitgenodigd om mee te komen kijken, voelen, luisteren en ruiken naar Levend Bethlehem.
In een korte wandeling door de sfeervol verlichte tuin van de Heilige Dionysius en het verlichte kerkplein komen u en de andere mensen van uw gezelschap langs verschillende personages uit het kerstverhaal.
U hoort hun verhaal naar de zoektocht naar het kindje Jezus. Ontmoet de boodschapper van de keizer! Warmt u zich bij het vuur van de herders. Luister naar Gabriël en zijn Engelenkoor. Kijk of de herbergier nog plaats voor u heeft in de herberg en schrijf u in bij de ambtenaren. Zie hoe vertwijfeld Herodes is. Kunnen u en uw (klein)kinderen de drie wijzen helpen? Een stal… Een kind… Uw tocht eindigt in de kerk waar u zich allen kunt warmen aan een kop chocola en kunt meezingen met Spirit.
Iedereen mag komen! Het enige wat u doet om deel te kunnen nemen is u aanmelden. U ontvangt dan een starttijd. Dat is om iedereen het verhaal ten volle te kunnen laten beleven. De eerste groep vertrekt om 18.00 uur en de laatste om 19.25. In elke groep zitten maximaal 12 personen. De tocht duurt ongeveer 30 minuten. Levend Bethlehem is op zondag 16 december.
Aanmelden voor de wandeling kan vanaf 7 december en doet u via www.dionysiusparochie.nl of via . Bent u niet zo handig met de e-mail? U kunt ook zelf een briefje maken en deze in de bus doen op Middenweg 206A. U geeft dan aan met hoeveel personen u wilt komen en u zet uw telefoonnummer erbij zodat we u kunnen bellen om uw vertrektijd door te geven. U kunt uw deelname ook kenbaar maken bij Pastoor Frank zelf.
Wees er wel snel bij want in de herberg kan het vol raken…