vr 25 november 2016

Filmavond "Zin in Heerhugowaard"

Locatie:
 De Brink
Tijdstip:
Prijs:
 5 euro

Uitnodiging Filmavond.
‘Zin in Heerhugowaard’ nodigt u voor een nieuwe filmavond.
Dit keer bekijken we ‘Ensemble c’est tout’ , een film van de Franse regisseur Claude Berri
Camille is schoonmaakster en woont in een klein appartement. In hetzelfde complex, maar veel beter behuisd, wonen ook Philibert en Franck. Philibert zou graag toneelspeler worden, maar hij stottert wat, dus het blijft een droom. De norse Franck is een vrouwenverslinder, werkt als kok en bezoekt regelmatig zijn oma Paulette. Als Philibert Camille eens ziek aantreft neemt hij haar op in zijn appartement om haar te verzorgen, tot ongenoegen van Franck. Maar Camille blijkt op den duur de sleutel tot Philiberts moeite om zijn droom te verwezenlijken, tot Francks problemen met emoties en tot Paulettes angst om haar laatste levensjaren in een verzorgingshuis te moeten doorbrengen.
De filmavond is op vrijdag 25 november in De Brink. Kosten 5 euro p.p. Van 19.15-19.45 is er inloop met koffie/thee (inclusief) waarna de film gedraaid wordt. Na afloop is er een korte pauze, waarin u eventueel een drankje kunt halen aan de bar (eigen kosten). Daarna is er de mogelijkheid om samen de film nog na te bespreken.
Opgave niet verplicht, wel gewenst i.v.m. zaalgrootte en catering bij:
Teun Giezen: of Silvia Dijkstra: