Heilig Hart Kerk Heilig Hart Kerk
De uitvoering van onze eigen ‘The Passion’ wordt uitgevoerd en gespeeld op DINSDAG 16 APRIL van de Goede Week.
Onze Passion gaat verder onder de naam: HARTSTOCHT het passie verhaal. De naam HARTSTOCHT verwoordt alles wat wij vieren in de Goede Week voor Pasen.

De Passion is al jaren een groot succes op de televisie. Dit jaar wordt het ook opgevoerd in Heerhugowaard De Noord onder de titel ‘Hartstocht’. Ook u kunt hier bij zijn op dinsdag 16 april!

‘Hartstocht’ gaat over het lijdensverhaal van Jezus. Met hedendaagse muziek wordt dit centrale verhaal uit ons geloof op een bijzondere wijze vertolkt. Het zijn de vormelingen en de vormselbegeleiders van de parochie die ‘Hartstocht’ uitvoeren. Zij hebben al maanden gerepeteerd om deze uitvoering tot een succes te maken. Jonge mensen dus, die het oude verhaal van het verraad, lijden en sterven van Jezus opnieuw vertellen.

‘Hartstocht’ vindt plaats op dinsdag 16 april om 19:30u. De locatie is de parochiekerk H. Hart van Jezus in Heerhugowaard De Noord. De entree is gratis. Na afloop is er een collecte voor de onkosten.
We nodigen u van harte uit!