Het Blazersensemble treedt weer op in de Ontmoetingskerk Het Blazersensemble treedt weer op in de Ontmoetingskerk

Evenals vorig jaar verzorgt Harmonie Het Blazersensemble uit Heerhugowaard weer een voorjaarsconcert in onze eigen Ontmoetingskerk. Vorig jaar stonden zij hier met trompettiste Melissa Venema ondersteund door organist Dub de Vries, beide uit Zaandam.
Dit jaar is gekozen voor de Alkmaarse sopraan Sabine Kirsten die onder begeleiding van het orkest 7 prachtige aria’s ten gehore zal brengen, zoals o.a. het Ave Maria van Giulio Caccini, Con Te Partiro van Francesco Sartori, het Vilja lied uit Die Lustige Witwe van Franz Lehár, muziek van Poulenc en nog veel meer. Sabine is bekend geworden door haar warme sopraanklank, zij zong bijvoorbeeld de sopraanpartij in talrijke geestelijke werken waaronder de Matthäus-passion, het Weinachtsoratorium, vele cantates en het Magnificat van J.S. Bach, het Stabat Mater (G.B. Pergolesi en A. Pärt), het Requiem (W.A. Mozart) en de Messiah (G. F. Handel). Het Blazersensemble is daarom trots dat zij Sabine tijdens dit concert mogen begeleiden. Naast het optreden van Sabine speelt het orkest zelf nog een 8-tal werken waarbij o.a. stil gestaan wordt bij de herdenking en de viering van 75 jaar vrijheid in ons land.
Het concert wordt gehouden op zaterdagavond 13 juni 2020 vanaf 20:00 uur in de Ontmoetingskerk. Kaarten kunnen besteld worden via de website van Het Blazersensemble (www.blazersensemble.nl). Op de eerste pagina van deze site vindt u een link naar de kaartverkooppagina.
In de pauze is er een leuke tombola, hiervoor kan niet gepind worden!