ma 13 mei 2013

Wanneer? Maandagavond 13 mei
Hoe laat? 20.00 uur in de Ontmoetingskerk

Ontwerp
U bent uiteraard heel nieuwsgierig naar de vorderingen van het nieuwbouwplan voor ons ontmoetingscentrum. Afgelopen weken is er door de projectgroep Gebouwen hard gewerkt aan de verdere invulling van de plannen. Er is uit een aantal voorstellen een prachtig voorlopig ontwerp gekozen en deze willen we graag met trots aan u presenteren op 13 mei! Ook zult u tijdens deze interactieve en inspirerende avond verder worden geïnformeerd over het verloop van het traject, wat u allemaal kunt verwachten en hoe u daar uw steentje aan kunt bijdragen!

Werkgroepen
Om ons nieuwe ontmoetingscentrum zo efficiënt en mooi mogelijk in te richten is een hoop denkwerk en menskracht nodig. Mocht u leuke, vernieuwende of creatieve ideeën hebben hierover en graag willen bijdragen aan de realisatie van het centrum, solliciteer dan naar een plek in 1 van de werkgroepen! Er zullen 3 werkgroepen worden opgericht, te weten; Kleur & Inrichting, Keuken & Bar en Interieurtechniek. Een werkgroep zal bestaan uit 5 of 6 leden.
U kunt zich per mail aanmelden bij mevrouw D. Kotterer: (graag met een korte motivatie en vermelding van voorkeur voor 1 van de werkgroepen). Wanneer er grote belangstelling is, zullen we een selectie hanteren.

We zien u graag op maandagavond 13 mei om 20.00 uur!