zo 15 maart 2015

Brink
Tijdstip:
 na 1e dienst

De dienst van de Catkidskring en de Tussenjeugd met na afloop de Fancy fair georganiseerd door de jeugd van 10 tot +/- 17 jaar 15 maart in de Ontmoetingskerk, Middenweg 168, Heerhugowaard. De opbrengst van de fancyfair zal zijn voor Ilmotiook, het bronbeschermingsproject dat onze kerk steunt in Kenia en voor de jongeren van Samen voor Kenia die komende zomer ter plaatse gaan helpen om leidingen aan te leggen van de bron naar het dorp. Wij hopen natuurlijk op een geweldige opbrengst. Tijdens de Fancy fair staat er een rad van avontuur en daarvoor zijn we op zoek naar prijzen. Heeft u iets leuks staan dat geschikt is als prijs en dat u beschikbaar wilt stellen dan halen we het graag bij u op. MAIL, BEL, APP OF STUUR EEN PB VIA FACEBOOK EN WE NEMEN CONTACT MET U OP. Alvast bedankt namens de jongeren.