za 24 december 2016

Ontmoetingskerk
Tijdstip:
 18:00  - 19:00

Vandaag organiseert de taakgroep Jeugd en Jongeren een Kerstparade, met je lampion langs engelen, herders en wijzen naar de stal.
De start is om 18.00 uur in de Ontmoetingkerk aan de Middenweg.
Het kerstverhaal wordt aan de hand van bekende figuren, die men
onderweg tegenkomt, verteld.
De tocht duurt ongeveer drie kwartier.
We zingen bekende kerstliedjes en luisteren en kijken naar een kerstverhaal.
Tot slot voor iedereen warme chocolademelk of limonade met een kerstkrans toe in de Ontmoetingskerk.
Deze viering met optocht is geschikt voor álle kinderen met hun ouders en/of grootou-ders, of ze nu bij een kerk horen of niet. Het is de bedoeling dat het een echt wijkfeest wordt!
Neem je eigen lampion mee!!! (er zijn enkele reserve lampionnen!)
Lampionnen met een brandend kaarsje zijn niet toegestaan in verband met de veiligheidsvoorschriften.
Deelname is gratis. In de tocht wordt wel een collecte gehouden voor een goed doel: Kinderen in de knel.
Heb je zin om, samen met ons, mee te lopen met een lampion en te luisteren naar het kerstverhaal? We zouden het leuk vinden als je komt!
Namens kindernevendienst van de Ontmoetingskerk,
Anneke, Ninetta en Frouk