zaterdag 17 december 2016

Kerststukjes maken

Locatie: 
 De Brink
Tijdstip: 
 10:00  - 13:00Ook dit jaar gaat er vanuit de Taak-groep Jeugd en Jongeren weer samen gewerkt worden met de bloemengroep om kerststukjes te maken voor de mensen binnen onze gemeente die deze opsteker kunnen gebruiken.
Onze voorgangers Jacqueline en Henco geven ons namen door van mensen uit de gemeente.
Er zullen deze dag weer veel kerststukjes gemaakt worden, door de kinderen zelf en door de vrijwilligers die ons hierbij helpen. Maar ook zullen er Lampionnen gemaakt worden voor de Kerstparade van 17 december.
Onze vraag aan u is of u nog bruikbare kerstspulletjes heeft, die wij mogen gebruiken? Waar denken we dan aan? Kerstballetjes, klokjes, dennenappels, kaarsjes, en noem het maar, zaken die prima in een kerststukje zouden kunnen passen. Voor groen wordt ook dit jaar gezorgd.
U kunt uw spulletjes inleveren op zaterdagmorgen 17 december, vanaf 9.30u( tot 12.00) in de Brink.
Mocht u geen spulletjes hebben om te versieren, wilt u zich dan wellicht aanmelden om één of meerdere kerststukjes weg te brengen, eventueel als helpende hand te dienen of eventueel een versnapering voor deze hardwerkende kinderen af te geven. Als u alleen even wilt komen kijken, bent u natuurlijk ook van har-te welkom!
De eerste kerststukjes staan op 17 december vanaf 10.30u klaar in de Ontmoetingskerk om opgehaald en weggebracht te worden.
Voor meer informatie over deze middag, of vragen over deze activiteit , kunt u contact opnemen met Frouk Welbedacht (manie@quicknet.nl of 072-5745501)​

terug