zo 17 december 2017

Ontmoetingskerk
Tijdstip:
 19:00

Kerstzangdienst in de Ontmoetingskerk, aanvang 19.00 uur; 10 minuten voor aanvang van de dienst beginnen we met zingen.
Voorganger is ds. Henco van Capelleveen en het thema van de dienst is “Licht der wereld”.
De muzikale medewerking wordt verleend door Interkerkelijk koor Vergutas uit Heerhugowaard, o.l.v. dhr. Johan Paul de Groot. Organist en pianist dhr. Johan Paul de Groot en dhr. Edwin Hinfelaar.
Het belooft weer een mooie zangdienst te worden en u bent van harte uitgenodigd!
Heeft u suggesties of voorkeur voor een mooi lied in de samenzang, laat het ons weten!
Hebt u problemen met vervoer, dan kunt u bellen naar Cobi Bergsma, tel. 5717401 of Sienie v.d. Horn, tel. 5716179, wij halen u graag op.
De volgende zangdienst is op 4 februari 2018.
Voorganger is dan ds. Jacqueline Geertse en de muzikale medewerking wordt verleend door het Broeker Mannenkoor “de Lofstem” uit Broek op Langedijk, o.l.v. dhr. Aldert Fuldner, die tevens de organist is.