za 9 april 2016

MANNENKOOR “DE LOFSTEM”

Locatie:
 Trefpuntkerk, Dorpsstraat 41 te Broek op Langedijk.
Prijs:

90 JAAR MANNENKOOR “DE LOFSTEM”
In dit jubileumjaar geeft De Lofstem 2 concerten en wel op 9 april en 26 november.
Het 1e concert op 9 april wordt uitgevoerd met medewerking van het Residentiemannenkoor uit Den Haag, dat ook onder leiding staat van onze dirigent Aldert Fuldner. Er zal dan een koor van +/- 160 zangers op het podium staan.
Er zullen liederen worden gezongen uit de beginjaren van De Lofstem tot wat we vandaag de dag zingen. Al met al een enorm repertoire van geestelijk tot modern. Dus echte mannenkoormuziek. Dit concert vindt plaats in de Trefpuntkerk (voorheen de Gereformeerde Kerk) in Broek op Langedijk. De spetters zullen er weer van af vliegen. Noteer daarom deze datum alvast in uw agenda.
Kaarten voor 9 april kosten € 12,50 en zijn te verkrijgen via de website www.lofstem.nl en de telefoonnum-mers 0629035118 en 0633167404. Graag tot ziens op 9 april.