Mededelingenblad 10 februari 2019 Mededelingenblad 10 februari 2019

Namens de kerkenraad een hartelijk welkom voor u allen, ook voor hen die met ons verbonden zijn via de Kerkwebradio.
Voorganger: ds. Henco van Capelleveen. Jeugddienst,na afloop fancy fair

Collecten
De collecte van deze zondag is voor ons diaconale project Samen voor Kenia waarbij wij actie voeren voor een nursingschool in Kilgoris. We zijn alweer ongeveer op de helft van het actiejaar en het gaat voortvarend. We zetten er met ons allen de schouders onder. Vandaag staat geheel in het teken van dit project. De dienst waarbij we zoveel mogelijk aanwezig zijn, de verwerking waarin ds. Henco van Capelleveen zijn insteek geeft over het verhaal van de barmhartige Samaritaan (ons jaarthema) en hierna de fancy fair waar we met zijn allen weer kunnen genieten van allerlei lekkere hapjes en wat altijd elk jaar weer een feest is voor jong en oud. Ik hoop dat u ons weer steunt, zodat we ons zeer uitdagende doel om 37000 euro in één jaar met actievoeren, gaan halen.

Uit de gemeente :
Mevrouw H. de Greeuw is vorige week gevallen. Ze is daarom tijdelijk opgevangen bij Geriant, Titanialaan 15, 1702 AZ Heerhugowaard, kamer 2.4. Het gaat weer goed met
haar en kan waarschijnlijk vrijdag weer naar huis. Wij wensen alle zieken thuis, in ziekenhuis en verpleeghuis alle goeds toe en dat onze aandacht hen tot steun mag zijn.

ONTMOETINGSDINER
 Kom eens eten met iemand uit de kerk van een andere generatie! De wereld van een 12-jarige ziet er al totaal anders uit dan die van een 20-jarige. Kun je nagaan hoe iemand van 45 de wereld beleeft?! En hoe denk je over het leven als je 70 bent? We zien elkaar zitten in de kerk, maar praten we ook met elkaar? Wij nodigen u uit voor een speciaal (Valentijns) diner! We gaan met elkaar speed daten, en lekker kletsen en genieten, zoveel mogelijk generaties bij elkaar! Wie: Iedereen die zin heeft in lekker eten met een nieuwe ontmoeting en leuk gesprek! Wanneer: vrijdagavond 15 februari, 18:30 - 20:30 Waar: in de Brink Kosten: Kinderen (<18) €3,-  Volwassenen: €5,-. Wil je ook komen? Geef je dan uiterlijk 13 februari op, onder vermelding van naam en leeftijd, via

Aankondiging Themamiddagen
Op dinsdagmiddag 12 februari nodigen wij uit voor de eerste bijeenkomst van de themamiddagen. Het zal gaan over ‘Ouderen als schakels tussen de generaties’. De middag begint om 14.30 uur in een van de zalen van de Brink. Henco van Capelleveen

Kerkrijden.
Elke zondag rijden er drie auto’s om mensen te halen en te brengen maar dat behoeft uitbreiding naar vier auto’s.
Vier auto’s per zondag betekent uitbreiding met minimaal vier chauffeurs.
Maar!!, ook iedere zondag zijn er twee â drie mensen die niet naar de kerk kunnen omdat zij niet/nog niet gebruik kunnen maken van onze diensten.
Zij staan op de wachtlijst.
Daarom:  Dames en Heren Autobezitters meld U aan.
U gaat het merken het is altijd weer dankbaar werk.
 Ik hoor graag uw reactie.
 Theunis Talsma
bel of mail mij; th.talsma @hetnet.nl  of tel. 5713387