Eerst reserveren voor u komt! Eerst reserveren voor u komt!

Onder voorwaarden is de Ontmoetingskerk weer voor u open!
Lees hier meer over op pagina:
'ORGANISATIE > KERKRENTMEESTERS'

Gebruiksplan Ontmoetingskerk

"Vanaf 30 augustus 2020 gaan wij kerkdiensten met bezoekers houden. Wij zijn verplicht ons aan de daartoe geldende regelgeving te houden.
Op pagina: 'ORGANISATIE>KERKENRAAD' kunt u hier alles over lezen.

Hoe de Ontmoetingskerk zichzelf zichtbaar houdt in coronatijd

Ds. Henco van Capelleveen en Ds. Niels Gillebaard vertellen in het Heerhugowaards Nieuwsblad over hoe onze kerk zichzelf zichtbaar houdt in deze tijd.

Voor het interview klik op de link: INTERVIEW

Als je alleen bent tijdens de coronacrisis (+podcast)

We beginnen nu de gevolgen van de coronamaatregelen te merken. Één daarvan is mensen nog maar weinig sociaal contact hebben. Voor mensen die alleen wonen kan dat gevoelens van eenzaamheid geven. In deze podcast legt Niels Gillebaard uit hoe je daar mee om zou kunnen gaan.

OOK IN DEZE TIJD MEEDOEN AAN DE COLLECTE? DAT IS MOGELIJK! OOK IN DEZE TIJD MEEDOEN AAN DE COLLECTE? DAT IS MOGELIJK!

Beste gemeenteleden,
Omdat we niet kunnen collecteren in de dienst vragen we u om uw gift naar onze bankrekeningnummers over te maken. Uiteraard bent u niets verplicht en vragen we u dit in het volle besef van onzekerheden bij gemeenteleden, ook op financieel gebied.

Telefonisch koffiedrinken na de dienst!

Normaal gesproken is er na de dienst op zondag koffiedrinken in de Brink. Een mooi moment om elkaar te ontmoeten. Dat gaat nu niet door ivm de coronamaatregelen. Toch willen we als gemeente betrokken blijven bij elkaar. Daarom roepen we u op om elkaar na de uitgezonden kerkdienst op te bellen en zo telefonisch met elkaar 'koffie te drinken'! Naast wie zit u vaak bij het koffiedrinken? Of naast wie zat u het laatst? Pak de telefoon en bel elkaar op! Zo helpen we elkaar door deze coronatijden.

Hartelijke groet,
Ds. Henco van Capelleveen en ds. Niels Gillebaard