Omslag Op Weg Omslag Op Weg
  Foto Op Weg september

September is normaal gesproken, na de vakantieperiode, de maand waarin veel wordt opgestart. De scholen zijn weer open en misschien start jij wel op een nieuwe school; dat kan best spannend zijn. Nieuwe leerkrachten, andere klasgenoten, alles is nog wat onwennig en je hebt tijd nodig om je prettig te voelen. Hoe zal het zijn? Hoe worden de regels rond corona ingepast op de scholen? Kan je bij de kerk weer spontaan naar de Jeugdkerk, naar de Muziekgroep of naar de Sooz?

Wat verlangen we er allemaal naar: elkaar ongedwongen begroeten en met z’n allen naar de kerkdienst gaan, elkaar spreken in de wandelgangen of in De Brink, de ontmoetingen bij het Leerhuis, de Cantorij of in andere groepen.

We vertrouwen erop en gaan ervan uit dat onze gemeente op termijn weer volop gaat draaien.
Het begin is er al, we zijn er klaar voor!