Welkom

Welkom
VAN HARTE WELKOM op deze pagina.
Communiceren doe je sámen, dat is niet alleen het werk van redacties. Het Latijnse woord communicare slaat daarop, het betekent ‘iets gemeenschappelijk maken’.
Dus déél de berichten die u van belang vindt!
Als u kopij aanlevert bij het kerkblad, stuurt u het dan, indien dit wenselijk/gepast is, ook naar de website en Facebook? Voor gemeenteleden: de adressen vindt u op de gele adressenlijst. Voor mensen van buiten de Ontmoetingskerk die kopij willen aanleveren of wanneer u vragen heeft: mail naar  info@pkn-heerhugowaard.nl , dan zullen wij uw bericht doorsturen naar de juiste personen c.q. beoordelen of uw kopij kan worden geplaatst.
 
lees meer »
 
Foto omslag Op Weg juli/augustus

Foto omslag Op Weg juli/augustus
OP WEG IN DE ZOMER
De afgelopen maanden werden we geconfronteerd met een wirwar aan regels, net als de takken en bladeren van deze boom. We kwamen voor nieuwe vragen te staan. Hoe zien de zomermaanden er uit? Steekt het coronavirus de kop weer meer op? Zullen we wel of niet op vakantie gaan? Het zal een zomer(vakantie) met spelregels worden, dat is zeker.
De redactie wenst u ondanks alles veel zonnige dagen toe.
Dank aan Frans van der Velde die deze foto maakte in Israël. De boom komt van nature voor in Australië en de soortnaam is Callistemon Citrinus. Komt ook in struikvorm voor. Wordt o.a. in Australië ‘Bottlebrush’ genoemd en in Nederland: Rode Lampenpoetser (hij kan echter niet tegen vorst).
 
De website in beweging De website in beweging


Als u denkt dat in deze stille tijd de webmaster rustig in zijn stoel kan blijven zitten, heeft u het helemaal mis! Nu is de website belangrijker dan ooit, op deze plek kunnen wij u ieder uur van de dag benaderen met wijzigingen zoals aankondigingen, mooie liederen en andere opbeurende teksten. 
lees meer »
 
Wat zegt de naam?

Wat zegt de naam?
We merken dat niet iedereen de naam van onze gemeente op een juiste manier gebruikt. Daarom enige uitleg.
lees meer »
 
Redactie Op Weg Redactie Op Weg

Redactieadres:
Mevrouw T. Eising
Jac. van Maerlantlaan 86
1702 GR  Heerhugowaard
Tel.nr.: 072 571 97 54
e-mail: opweg.hhw@gmail.com

 
Bezorging Op Weg Bezorging Op Weg
Bezorging en adressen:
Mw. J. Klercq
P. de Hooghstraat 1
1701 LA Heerhugowaard
tel. 072-5716056
e-mail: adm-opweg@outlook.com
 
 
Onderstaand een aantal interessante links Onderstaand een aantal interessante links
lees meer »