Ook iets voor jou of u?

Dit geldt voor zowel jeugd als leiding!

Een Teken van leven Een Teken van leven
Veertigdagenperiode
Het thema van de Veertigdagentijd is ‘Een teken van leven’. God geeft het volk Israël een teken van leven in de woestijn. Mensen kunnen ook elkaar een teken van leven geven. Met de materialen van de veertigdagentijd gaan de kinderen hiermee aan de slag.
Het verhaal zal elke week door de voorganger ingeleid worden en dan  wordt er in de kindernevendienst, aan de hand van het thema het verhaal verteld en geknutseld. We nodigen de kinderen dan ook weer van harte uit om te komen luisteren naar de verhalen en mee te knutselen aan de werkjes!

Op Palm zondag, 5 april,  zullen we traditie getrouw weer de Palmpasen stokken gaan maken, komen jullie dan ook?

Door de maatregelen rond het coronavirus zal het Palmpasen stokken gaan maken niet doorgaan.

Kinderen voor kinderen

De Kindernevendienst wil zich het komende jaar gaan inzetten voor het project:
Mary’s Meals

Mary’s Meals verzorgt elke schooldag één goede maaltijd aan 's werelds armste kinderen.
Bij Mary’s Meals hebben ze één doel voor ogen – elk kind dagelijks een voedzame maaltijd geven op een plek van onderwijs.
Deze maaltijden brengen hongerige kinderen naar de klas en veranderen hun leven ingrijpend. De maaltijden vullen hun lege magen, zodat ze energie en de kans krijgen om te leren. Het onderwijs biedt hen de kans op een betere toekomst. De maaltijden ondersteunen ook gezinnen die het moeilijk hebben om hun eigen kinderen te voeden, terwijl ze ook de landelijke economie een boost geven.
Voor slechts €15,60 kan een kind het hele jaar dagelijks een voedzame maaltijd krijgen.
De kindernevendienst gaat de komende tijd aan dit project aandacht besteden.
Dus ouders: geef alstublieft weer elke week collectegeld mee om ‘Mary’s Meals’ te steunen.

De leiding van de kindernevendienst

Gespreksgroep 25++

Inmiddels is onze 25++ gespreksgroep alweer begonnen met een nieuwe seizoen gespreksavonden. We komen 1x per maand bij elkaar om te praten over verschillende onderwerpen.

Jeugdkerk Jeugdkerk

Gespreksgroep Gespreksgroep

Kinderen van de basisschool Kinderen van de basisschool