Taakgroep Vieren

Welkom op deze pagina!

De taakgroep bestaat uit de beide predikanten, een diaken en enkele kerkleden.
De taakgroep Vieren denkt mee en doet (voor zover mogelijk) mee aan alle zaken die betrekking hebben op bijzondere vieringen. Bijvoorbeeld de Vespers in de Stille week en een of meer Taizévieringen, met of zonder predikant.
Verder onderhoudt ze het contact met andere werkgroepen die een taak hebben in de eredienst, zoals de bloemengroep en de cantorij.
In de 40-dagentijd zorgt de taakgroep ervoor dat de 14 staties opgehangen worden en later weer vervangen door een viertal andere kunstwerken.

Vieringen in de 40-dagentijd 2021

Ook dit jaar zorgde de Bloemengroep voor bijzondere bloemschikkingen in de weken voor Pasen, de 40 dagen tijd.
De foto's en de bijschriften zijn verplaatst naar het fotoalbum op pagina:

Uitleg bloemschikkingen Pasen Uitleg bloemschikkingen Pasen

Bloemen in de kerk in januari en februari 2021 Bloemen in de kerk in januari en februari 2021

Ook deze 2 maanden zorgde de Bloemengroep voor bijzondere bloemschikkingen in de kerkdiensten. Zij zullen dat blijven doen, echter... in het vervolg zullen alleen de liturgische bloemschikkingen op de website geplaatst worden.
De foto's en de bijschriften van januari en februari 2021 zijn verplaatst naar het fotoalbum op pagina:
OP ZONDAG > FOTOALBUM

Bloemen in de kerk in de periode juni t/m dec 2020 Bloemen in de kerk in de periode juni t/m dec 2020

Ook dit jaar zorgde de Bloemengroep voor bijzondere bloemschikkingen in de kerkdiensten.
De foto's en de bijschriften van juni 2020 t/m december 2020 zijn verplaatst naar het fotoalbum op pagina: