Zin In Heerhugowaard

Zin In Heerhugowaard
Sinds 2017 bestaat binnen de Protestantse gemeente de Taakgroep Zin in Heerhugowaard. Onze activiteiten vinden plaats vanuit de Ontmoetingskerk en worden ondersteund door de kerkenraad.

Wie zijn wij?
Wij vormen een groep mensen die nadenkt over en plannen maakt voor de 'Kerk zonder muren' in Heerhugowaard. Er gebeurt heel veel in onze kerkdiensten. Daarin volgen we een mooie liturgie met liederen en gebeden. We lezen de verhalen uit de Bijbel die gaan over God en de mensen. Maar ook op andere tijden en met andere vormen wil de kerk haar deuren openen en mensen welkom heten. En dan niet alleen onze eigen gemeenteleden. Aan alle mensen die hier wonen wil de kerk een plaats bieden om anderen te ontmoeten en om in gesprek te gaan over wat ons ten diepste bezig houdt. We willen een programma  bieden met activiteiten die uitdagend genoeg zijn om bezig te zijn met wat er toe doet in het leven.
 
lees meer »
 
Zin in een Film?

Zin in een Film?
Taakgroep Zin in Heerhugowaard nodigt u uit voor een filmvoorstelling op vrijdag 24 september 2021.
Eindelijk een bericht omtrent de filmavonden. Na een lange tijd van “rust” mogen we voorzichtig weer beginnen. Wel is het zo dat er maximaal 45 deelnemers aanwezig mogen zijn. Gelukkig is dit ook ons gemiddelde deelnemersaantal.
Hoe is het met al onze filmliefhebbers? Ik hoop dat u deze coronatijd zo goed mogelijk doorgekomen bent.
 
lees meer »
 
Kinderfilm ‘Kikkerdril’

Kinderfilm ‘Kikkerdril’ in De Brink. Zaterdag 9 oktober van 14.30 -16.30 uur.
Kinderfilm ‘Kikkerdril’
Taakgroep Zin in Heerhugowaard nodigt alle kinderen tussen 4 en 8 jaar oud om in de week van dierendag een mooie, leuke en leerzame film te bekijken in de Brink.


 
lees meer »
 
Activiteiten

Activiteiten
Film
Eén van de vaste activiteiten van onze taakgroep is een filmavond met nagesprek. Om films te kunnen vertonen in één van de zalen van ons ontmoetingscentrum hebben de vereiste  licentie. Hiermee kunnen 5 films per jaar voor een groep van 50 mensen gedraaid worden. In de praktijk werkt het zo dat de taakgroepleden van te voren films met een hoog  ‘filmhuisgehalte’ bekijken. Met andere woorden: films met een zingevende achtergrond.
 
lees meer »