Overige Dagen Overige Dagen
Op deze pagina staan nieuws en activiteiten die doordeweeks vanuit de Ontmoetingskerk worden georganiseerd.

Op het submenu: Nieuws Extern vindt u nieuws en activiteiten, die te maken hebben met kerk en maatschappij. Hier staat bijvoorbeeld informatie over acties, nieuws uit andere kerken en van koren, verenigingen e.d.
De redactie beoordeelt de aangeleverde kopij en besluit al dan niet tot plaatsing op deze pagina.

Uitnodiging!

Compassion Compassion

Ik wil uw aandacht iop deze site vestigen op de organisatie Compassion.

Wilt u weten waarom? klik op de onderstaande link!
'ORGANISATIE>DIACONIE'

Corona in Moldavië Corona in Moldavië

Beste gemeenteleden, wij hebben voor drie jaar Homecare in Taul Moldavië gesteund. Hier een update hoe ze proberen te helpen in coronatijd. Het doet ons realiseren dat wij in Nederland maar heel begenadigd zijn. In heel veel delen heerst armoede, bittere armoede.
'Download de update'

Informatie van voorzitter en/of scriba kerkenraad Informatie van voorzitter en/of scriba kerkenraad

Er is nieuwe informatie m.b.t.:
Aangepaste kerkdiensten, Beleid Multimedia en Stationswegcomplex (SWC).
Zie pagina: 'ORGANISATIE>KERKENRAAD'

Collecte zondag 30 augustus jl Collecte zondag 30 augustus jl

Deze collecte voor de diaconie was voor Mariëtte's Child Care, waar Marjolein Schraa werkzaam is.
Hieronder een verslag van haar leven in Ghana:
Download de brief, klik op de knop!

Beleid Multimedia en Privacy Beleid Multimedia en Privacy

Voor de zomervakantie heeft de kerkenraad een bijlage aan de Privacyverklaring van de Protestantse gemeente, d.d. mei 2019, toegevoegd.
Een verkorte versie en de complete bijlage bij de Privacyverklaring vindt u op pagina:
'ORGANISATIE>KERKENRAAD'

Kent u de namen uit de Bijbel? Kent u de namen uit de Bijbel?
Even puzzelen: een Filippine met Bijbelse namen
Als u op de puzzel hiernaast klikt kunt u een leuke Filippine downloden met de teksten in de Bijbel waar u de antwoorden kunt vinden. Veel plezier

Hoe de Ontmoetingskerk zichzelf zichtbaar houdt in coronatijd

Ds. Henco van Capelleveen en Ds. Niels Gillebaard vertellen in het Heerhugowaards Nieuwsblad over hoe onze kerk zichzelf zichtbaar houdt in deze tijd.

Voor het interview klik op de link: INTERVIEW

Bericht van de kerkenraad

Voor het hele bericht zie pagina:
ORGANISATIE > KERKENRAAD