Steunpunt Verlies en Rouw Steunpunt Verlies en Rouw
Op 19 oktober zijn we weer geopend voor lotgenoten. U bent welkom vanaf 14.00 uur.
Het thema is dan 'in liefdevolle herinnering'. Mooie herinneringen die u hebt meegemaakt met uw overleden dierbare zijn belangrijk in het verweven van het verlies in het leven.We praten en schrijven dan over herinneringen aan hem/haar die u mist. We doen dit onder andere met behulp van creatief schrijven. Het is een manier van schrijven die u dicht bij herinneringen brengt. U wordt hierin uiteraard begeleid.
U bent van harte welkom in de Steiger, Luttik Oudorp 93, 1811MV Alkmaar. Kosten:  €5 per middag.


Op zaterdag 30 oktober organiseert het Steunpunt Verlies en Rouw een Gedenkmiddag voor iedereen die een dierbare mist.
Deze gedenkmiddag vindt plaats in kerkelijk centrum 'de Blije Mare', Kajakstraat 60, 1826 DN Alkmaar (naast het winkelcentrum Alkmaar-Noord). Aanvang 16.00 uur.
Tijdens deze middag kunt u een lichtje branden voor iemand die u mist, de naam (namen) laten voorlezen en een (ingelijste) foto op de gedenktafel plaatsen.
Muzikale medewerking is er van Liesbeth Brinkman (zang), Colet Nierop  (harp) en Gregor Overtoom (viool).
Na afloop is er een hapje en een drankje. Uiteraard kunt u familie/vrienden meenemen.

In verband met mogelijke coronaregels vragen we u om u voor deze middag aan te melden op steunpunt@dezwaan-alkmaar.nl of via de link op  www.dezwaan-alkmaar.nl
Info: Marja Ligterink: 06-30 08 86 10
Deze middag is vrij toegankelijk maar we vragen aan het eind van de middag graag een vrijwillige bijdrage om de kosten te dekken.

 
terug