stichting. ENJOY kledingcafe stichting. ENJOY kledingcafe
Wij helpen vanuit onze christelijke identiteit. Met de komst van het asielzoekerscentra in Heerhugowaard, nu al bijna 4 jr. geleden zijn we begonnen met kleding uitdelen aan degene die dat nodig hadden, vaak door hun vlucht berooid en zonder behoorlijke kleding….inmiddels zijn we uitgegroeid tot een eigen stichting met een winkel en ontmoetingsplek ( koffietafel met gratis koffie/thee) Ook de zg. “minima “uit heerhugowaard hebben hun weg gevonden naar Enjoy. 
Op dit moment zijn we nog gevestigd aan deimoslaan 17 , straks hebben we ,na de zomer ( eind aug.)een groter pand gehuurd aan de middenweg 215 ( voormalige zeeman pand)
Hoe kunt u helpen ?
Wij zijn altijd op zoek naar kleding, schoenen, beddengoed, heel speelgoed, klein huishoudelijk. Mocht u dit willen doneren aan deimoslaan 19 staat onze kledingcontainer of kom het op onze openingsdagen dinsdag en donderdagmorgen langs brengen.
Iedere week wordt onze container geleegd en uitgesorteerd, niets gaat verloren, wat wij niet kunnen gebruiken in de winkel gaat naar een recycle fabriek.
We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons team komen versterken.
Zeker met onze verhuizing, zullen vele handen licht werk maken en is alle hulp welkom.
Ook kunt u donateur worden van onze stichting, dit kan al vanaf 2 euro per maand, wij hebben een ANBI status, dus het is belasting aftrekbaar.
rek. nr NL 30 RABO 0323 784 836 tnv Enjoy kleding cafe
Komt u gerust een gezellig langs om kennis met ons te maken  , altijd gratis koffie !
Tot ziens en welkom ! Team ENJOY
Hanja Jong voorzitter en oprichtster ENJOY kleding cafe. tel 06-52579752
 
terug