Vergutas - Meet and Greet Vergutas - Meet and Greet
Zoals voor iedereen stond het leven van Vergutas ook ineens op zijn kop. Maar creatief als we zijn hebben we deze periode niet stil gezeten. Bijna de hele corona periode is Vergutas blijven zingen; digitaal via zoom en op locatie in de Broekerveiling. En sinds september mogen we weer op onze vertrouwde locatie in de Ontmoetingskerk repeteren.

Tevens willen we u deze avond graag aan onze nieuwe dirigent Jorim de Kroon voorstellen, die sinds kort het stokje heeft overgenomen van Johan Paul de Groot.
Jorim is geboren in de buurt van Enkhuizen, maar woont tegenwoordig in Amsterdam. Momenteel zit hij op het conservatorium van Utrecht in zijn laatste jaar. Pas 26 lentes jong, maar toch heeft hij al enige jaren ervaring met het dirigeren van verschillende koren. U gaat het zien!
 
De avond heeft een gevarieerd programma. Nieuw en bekend repertoire van Vergutas afgewisseld met intermezzo en zang van een jong gelegenheidstrio.
Het geheel zal ongeveer 1:15 uur duren.

Vanaf 19:30 zijn de deuren van de kerk geopend. De toegang is gratis; wel zal er aan het eind een deurcollecte worden gehouden.

Na het optreden kunt u nog gezellig napraten in de Brink. Die is voor deze gelegenheid open.

 
terug