Voorjaarsconcert

Voorjaarsconcert
Dit harmonieorkest, onder leiding van dirigent Steffen Snip, zoekt altijd naar nieuwe en verrassende optredens en voor het Voorjaarsconcert is de keuze gevallen op deze geweldige musici uit Zaandam. Beide hebben op muzikaal gebied al jarenlange ervaring en zij treden vaak samen op in Nederland maar ook daarbuiten, zoals in Zuid-Afrika, Amerika, Frankrijk, Oostenrijk en Engeland. Op 10 april gaat Melissa naar Mexico waar ze uitgenodigd is om op een klassiek festival te spelen. Ook Dub de Vries gaat mee om haar met een aantal populaire nummers op orgel te begeleiden. 

Dit geheel maak het voor Het Blazersensemble compleet daaropin te haken en met hen de samenwerking aan te gaan. 
De favoriete muziekstukken van Melissa zoals “Il Silenzio”, “Habanera” en “Someone Like You” niet zullen ontbreken. Het orkest is al druk aan het repeteren op stukken als “Morricone’s Melody”, “Ammerland” en “Gabriella’s Song”. 
Het wordt een prachtig concert met een fantastische samenwerking, dat zich zal uiten in zowel solonummers van Melissa met begeleiding van het Blazersensemble als in een aantal nummers die zij onder begeleiding van Dub de Vries zal spelen. Tijdens de finale spelen Melissa, Dub en het orkest het mooie nummer “My Way”.
 
Wilt u dit concert bijwonen? Informatie hierover vindt u op de websites:

www.melissavenema.nl
www.dubdevries.nl
www.blazersensemble.nl 
 
terug