vrijdag 1 april 2016

Vrouw en Geloof Impulsdagen

Locatie: 
 De Terp Oudorp
Tijdstip: 
 10:00  - 16:00

Op 1 april en 8 april organiseert de Oecumenische Werkgroep Vrouw & Geloof Noord-Holland weer haar impulsdagen. Dit jaar is het thema ‘Kansen keren’, over omgaan met je levenslot. Ieder van ons heeft in haar leven momenten waarop ze zich afvraagt: ‘Is dit het nou?’ ‘Is dit het leven dat ik me had voorgesteld?’ Gegarandeerd dat het anders is verlopen dan ooit gedacht.
Dat gold ook voor de vrouwen die Chagall op bijgaand schilderij heeft afgebeeld uit het Bijbelboek Ruth. Het lot heeft Naömi en haar schoon-dochters Ruth en Orpah zwaar getroffen. Zij hebben daarin geen keus, maar alledrie gaan zij daar wel anders mee om. Met alle consequenties van dien voor hun toekomst.
Wat betekent dit verhaal voor ons? Hoe gaan wij om met wat het lot ons brengt? Op de Impulsdagen van 2016 laten wij ons door deze drie vrouwen inspireren. In het programma een inleiding van José van Sante, workshops met bibliodrama, medigese, het tekenen van levenslijnen en tot slot een gezamenlijke viering. Als u dit ook aanspreekt, bent u van harte welkom!
· Data: vrijdag 1 april in Alkmaar (Terp, Oudorp) en vrijdag 8 april in Hoorn (Kapel Dijk & Duin). Op beide dagen wordt het zelfde programma uitgevoerd.
· Tijd: 10.00-16.00 uur (koffie/thee v.a. 09.30 uur)
· Kosten: € 15 (zelf brood meenemen voor de lunch, wij zorgen voor soep,fruit, drinken)
· Voor wie: voor vrouwen uit alle kerken in Noord-Holland en belangstellenden van buiten.
Meer informatie over deze Impulsdagen bij

terug