Wie zijn wij en wat doen we? Wie zijn wij en wat doen we?

Een rugzak vol verhalen, verhalen over God, over het leven en over de dagelijkse dingen. Dat geven we jullie als kinderen / jongeren van de Catkidskring en de Tussenjeugd graag mee.

Zo gaat dat in je leven, je hebt een rugzak mee, je stopt er wat in, soms gooi je er een keer wat uit maar altijd blijft die rugzak bij je. Zo ga je op weg door het leven.
Wij zijn allemaal op weg, de mensen toen in de tijd van de bijbel maar nu nog steeds kijk maar:

Er lopen een aantal mensen door de woestijn. Het is warm, er is in de verste verte geen water of schaduw. Ze hebben al een heel eind gelopen en ze moeten misschien nog wel veel verder. Ze zijn op weg naar een land dat hen lang geleden beloofd is.
En dan steekt de wind op. Is dat prettig? Geeft het verkoeling? Of was het zand in de ogen van de reizigers door de warme woestijnwind.

Zo gaat het in de bijbel, mensen zijn onderweg en soms zit het mee en soms zit het tegen. Net als in je eigen leven .
Zo gaan wij bij de Catkidskring en de Tussenjeugd ook aan de slag met de Bijbelverhalen. We bekijken de verhalen van toen en kijken hoe ze nu nog van toepassing zijn in het leven van deze tijd.

De bijbel suf? Catechisatie saai? Echt niet!!!
De bijbel is een boek vol spannende verhalen, verhalen die ook nu nog iets te vertellen hebben.
Wil je daar meer over weten dan moet je het zelf meemaken.

De Catkidskring is in de even weken op donderdagavond van 18:45 tot 19: 45 en de Tussenjeugd is in de even weken op woensdagavond van 18:45 tot 20:15.

Voor meer informatie: Marcel en Debora Molenaar. 072-5723585

terug