Zondagsbrief 17 november 2019 Zondagsbrief 17 november 2019

De kerkenraad heet allen hier aanwezig, thuis of elders, hartelijk welkom.
Voorganger: ds. Henco van Capelleveen
Organist/pianist: Mw. Diny Kotterer
M.m.v.:
jeugdmuziekgroep en Lyrix

COLLECTES
Deze zondag is de collecte van de diaconie in de jeugddienst voor Mary's meals. Tijdens de dienst zult u een informatief filmpje zien en na de dienst is er in een zaal of in de kerk gelegenheid om de indrukwekkende film van mary's meals Child 31 te zien. Wij hebben dit jaar geen groot project, maar we willen deze zondag de beweging mary's meals onder uw aandacht brengen. Deze zondag staan we éénmalig met fruit in de lobby. We hopen er te staan met : handperen, stoofperen, goudrenetten en handappels. Met het kopen van het fruit steunt u de kinderen die hierdoor het hele jaar één maaltijd op school krijgen. De volledige opbrengst gaat naar dat doel. Dat wij een zegen mogen zijn voor diegene die op ons pad komen.

De tweede collecte is bestemd voor de kerk met als doel: Eredienst.

Dhr. Dick Bender is afgelopen dinsdag van het ziekenhuis in Alkmaar overgegaan naar Heliomare om daar verder te herstellen en te revalideren. Zijn adres is: Heliomare Revalidatie, Unit 3B kamer 18, Relweg 51, 1949 EC, Wijk aan Zee
 Dhr. Tjitse Offinga verblijft in  expertisecentrum revalidatie en behandeling in Alkmaar. Het adres is: Jupiterstraat 10, 1829 CA Oudorp (NH)

AGENDA
Vanavond is er een zangdienst in de Ontmoetingskerk, Middenweg 168 te Heerhugowaard.
Aanvang van de dienst 19.00 uur, 10 minuten voor aanvang van de dienst beginnen we met zingen.
Voorganger is ds. Henco van Capelleveen uit Heerhugowaard.
Thema van de dienst is: ' Wees niet bezorgd '.
Muzikale medewerking wordt verleend Int. Kerk. koor ' Echo ' uit Hoorn, o.l.v. mw. Karin Tonkes,pianist is dhr. Hein Conijn organist is mw. Diny Kotterer.
Heeft u problemen met vervoer, dan kunt u bellen naar Cobi Bergsma telnr. 5717401 of naar Sienie v.d. Horn telnr. 5716179 ,wij halen u graag op.