Zondagsbrief 20 oktober 2019 Zondagsbrief 20 oktober 2019
De kerkenraad heet allen hier aanwezig, thuis of elders, hartelijk welkom.
Voorganger: Ds. Henco van Capelleveen
Organist/pianist: Dhr.  Bob Nuis
COLLECTES
De collecte voor de diaconie is vandaag bestemd voor Stichting Present. Present maakt het mogelijk dat steeds meer mensen omzien naar elkaar. Zo slaat Present slaat een brug tussen mensen die vrijwillig hulp willen geven en zij die hulp kunnen gebruiken. Als makelaar in vrijwilligerswerk biedt zij de mogelijkheid voor vrijwilligers om zich in de eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement.

De tweede collecte is bestemd voor de kerk met als doel: Eredienst.

De collecte in de Kindernevendienst is bestemd voor Mary’s meals.

Mw. Tineke Demmers mocht afgelopen week uit het ziekenhuis in Alkmaar weer naar huis terugkeren.
Mw. Leni Hoogvliet, is afgelopen week in het ziekenhuis in Alkmaar opgenomen door een val. Gelukkig niets gebroken en zij mocht deze week weer naar huis terug keren.
Dhr. Offinga, verblijft nog steeds in het ziekenhuis in Alkmaar. Voorzichtig wordt met revalidatie begonnen.
Wij wensen alle zieken thuis, in ziekenhuis en verpleeghuis alle goeds toe en dat ons meeleven hen tot steun mag zijn.

ALGEMEEN
Samen voor Kenia Film 2019
Afgelopen zomer zijn de jongeren van Samen voor Kenia op reis geweest en zij willen graag laten zien hoe dat is geweest. Er is een film gemaakt met de reisavonturen en natuurlijk met beeldmateriaal van het opknappen van de Nursing School.
Daarom nodigen we iedereen uit om vandaag tijdens de koffie na de dienst naar ons filmisch reisverslag te komen kijken!