Zondagsbrief 28 juli 2019 Zondagsbrief 28 juli 2019

ZONDAG 28 juli 2019

De kerkenraad heet allen hier aanwezig, thuis of elders, hartelijk welkom.
Voorganger: ds. Henco van Capelleveen
Organist/pianist: Dhr.  Bob Nuis

COLLECTES
De collecte voor de diaconie is vandaag bestemd voor Kerk in Actie - Op zoek naar de veiligheid. Veel mensen zijn nog dagelijks slachtoffer van geweld en natuurrampen. Ze zijn op zoek naar een veilige plek om te overleven. Kerk in Actie biedt noodhulp en wederopbouw. Daarnaast richten we ons op rampenpreventie. We maken mensen weerbaar voor klimaatverandering en andere bedreigingen. We zijn er voor vluchtelingen, ook in Nederland.

De tweede collecte is bestemd voor de kerk met als doel: Nederlands Bijbelgenootschap.

Dhr. Joop Kouwen is na een ziekenhuisopname overgegaan naar woonzorggroep Molenweid in Wieringerwaard om daar aan te sterken. Zijn adres is: Patrijzenlaan 31, 1766 JT Wieringerwaard

ALGEMEEN
Kerkenraad
In de vakantieperiode zijn Henk Jonkvorst en Henco van Capelleveen de aanspreekpunten voor situaties die om snelle afhandeling vragen.