Zondagsbrief 5 januari 2020 Zondagsbrief 5 januari 2020
De kerkenraad heet allen hier aanwezig, thuis of elders, hartelijk welkom.
Voorganger: ds. Henco van Capelleveen
Organist/pianist: Mw. Diny Kotterer

COLLECTES
De collecte voor de diaconie is vandaag bestemd voor Algemeen diaconaal werk. De diaconie ondersteunt mensen in knelsituaties. Voor de bestrijding van armoede en nood zijn verschillende instanties werkzaam. Zij zijn gebonden aan regels. De diaconie is bij hulpverlening niet aan regels gebonden, maar kan het hart laten spreken bij de bijdrage aan Noodhulp en de zomer- en kerstattenties.
De tweede collecte is bestemd voor de kerk met als doel: Algemeen kerkenwerk.
In de kindernevendienst  is er een collecte voor Mary’s  Meals.

AGENDA/ALGEMEEN
Nieuws van de Kookgroep
U heeft het al in de OP Weg kunnen lezen, we gaan weer voor u koken. OP vrijdag 17 januari aanstaande is er weer een maaltijd in de Brink. Wij willen er weer een heel gezellige avond van maken en gaan ons best doen lekker voor u te koken. U vind de inschrijfformulieren in de Brink, We hopen op veel gezellige gasten en rekenen dus op u. De opbrengst is ook dit keer weer voor het diaconale project Mary’s Meals.
De maaltijd begint zoals gewoonlijk om 18.30 uur, de Brink is open om 18.00 uur. Van harte welkom.

OPROEP!!!!!!!!!!!!!!!
Op 2 februari 2020 is er weer een speciale dienst met daarna weer een fancy fair. De opbrengst van deze fancy fair is voor het project Mary’s meals. Op de fancy fair zal ook weer het rad van Avontuur draaien. Voor deze actie hebben wij nog presentjes nodig. Heeft U nog spullen die U ooit heeft gekregen en waarvan U denkt, best mooi maar dat wil ik wel aan een ander geven, dan kunnen wij dit graag gebruiken als prijs voor het rad van Avontuur. Bel ons dan of mail ons, telefoon 0725742391, mail robdevisser2009@hotmail.com
Zijn wij, Rob en Els, niet thuis dan kunt U de voicemail inspreken. Zodra wij dan weer beschikbaar zijn bellen wij U.
Rob, Els, Frouk

Spaart u ook mee met Actie Kerkbalans 2020?
Vandaag delen we na de dienst papieren spaarpotjes uit. Deze spaarpotjes mogen mooi gekleurd / geverfd worden en daarna in elkaar gezet te worden.
Dit gevouwen kerkje staat voor onze Kerk waarin u steentjes (geld), kunt verzamelen voor alle kerkelijke activiteiten in onze gemeente.
Vul het kerkje door acties te bedenken (bv. de opbrengst van statiegeld flessen).
Is het spaarkerkje vol? Maak dit bedrag dan over naar de bankrekening van de kerk O.v.v. Actie Kerkbalans 2020 spaarpotje.
(NL81 RABO 037 372 1749)

Alvast hartelijk dank, Annemarie Kat & Siem Pols

OPEK (Ophaaldag)
1e dinsdag van de maand wordt vanaf nu 3e dinsdag van de maand.
Bedankt alvast.