Bolivia - Por todo el mundo nieuws Bolivia - Por todo el mundo nieuws
We vinden het fijn dat kinderen terug blijven komen, zodat we een diepere impact op hun leven kunnen maken, maar het is ook fijn dat er elke keer nieuwe kinderen bij komen waar we iets voor kunnen betekenen. In de komende nieuwsbrieven van Por todo el mundo zullen een aantal van deze kinderen aan u worden voorgesteld. Voor alle kinderen is een voorstelkaartje gemaakt, zodat u wat meer weet over de achtergrond en waarom deze kinderen naar de opvang komen. Natuurlijk ook wat foto’s van de nieuwe locatie.
We willen iedereen heel hartelijk bedanken, die dit mede mogelijk hebben gemaakt!

Dankzij diverse donaties is een nieuwe locatie geopend voor opvang en huiswerkbegeleiding. Er zijn al meer dan 20 kinderen ingeschreven, die hier gebruik van maken, waaronder een heel aantal nieuwe, maar ook oude bekenden. Kijkt u voor meer informatie op de website http://www.portodoelmundo.com/nieuws en kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. 

De diaconie ondersteunt dit jaar dit mooie project en met uw hulp maken we in Caranavi (Bolivia) onderwijs, dagopvang en dagbesteding toegankelijk voor kinderen en (jong) volwassenen met een beperking, leerbeperking of leerachterstand. 

Wilt u dit mooie project ondersteunen dan kan dat door een gift over te maken aan de diaconie. 
 
terug