Ds. Henco van Capelleveen

Sinds 1 juli 2001 ben ik als predikant verbonden aan de Hervormde gemeente van Heerhugowaard-Veenhuizen en na de fusie aan de Protestantse gemeente te Heerhugowaard. Voor Heerhugowaard heb ik 7 jaar in twee Friese gemeentes gewerkt.
Ik ben geboren en getogen in Ede. Daar heb ik de brede verscheidenheid van geloven meegemaakt. Ik heb geleerd hoe belangrijk het is respect voor elkaars geloofsbeleving te hebben. Ruimte is voor mij een kernwoord als het om kerk en geloof gaat.
Tijdens mijn studie Theologie in Groningen is daar de liefde voor de Bijbelse verhalen bijgekomen. Kennis van de structuren, de beelden en de dwarsverbanden van die oude verhalen maken ze tot een bron van inspiratie voor mensen van nu. Het zijn die verhalen die ons samenbinden.

Contactgegevens:
Ds. H.C. van Capelleveen
Mahonialaan 50, 1702 XD Heerhugowaard
WERKDAGEN: MAANDAG, WOENSDAG T/M VRIJDAG
Telefonisch bereikbaar via  072 57 439 90 op bovengenoemde dagen
van 09.00u.-09.30u. en 19.00u.-19.30u. (behalve op vrijdagavond).
VRIJE DAGEN: DINSDAG EN ZATERDAG

Ds. Niels A. Gillebaard

Vanaf 1 maart 2020 ben ik verbonden aan de Ontmoetingskerk in Heerhugowaard. Voordat ik aan onze gemeente werd verbonden, was ik ruim zes jaar predikant van de Protestantse gemeente te Graft – De Rijp. Daarvoor was ik basis- en jongerencatecheet in Ouderkerk aan de Amstel en schreef ik catechesemethoden voor de landelijke catechesemethode ‘Provider’ van JOP. Mijn studie Theologie volgde ik aan de Vrije Universiteit Amsterdam en de Protestantse Theologische Universiteit in Utrecht. Naast theoloog ben als historicus afgestudeerd aan de Vrije Universiteit. Er is in onze tijd veel behoefte aan zingeving, inspiratie en echte ontmoeting, naar een bron om uit te leven. Als predikant wil ik mensen daarbij helpen zoeken. Voor mij is die bron te vinden in de verhalen van het Evangelie en de brede christelijke traditie. Dat deel ik graag op een open, toegankelijke en moderne manier. Daarom zet ik mij ook in voor de landelijke Protestantse kerk in Nederland als blogger en vlogger bij de (digitale) pioniersplek Mijnkerk.nl. Mijn bijdragen daarvoor vindt u hier. U kunt mij als predikant ook volgen op Instagram en Facebook.

Contactgegevens:
Ds. N.A. Gillebaard
Postadres: Ontmoetingskerk, t.a.v. Ds. N.A. Gillebaard
Postbus 54, 1700 AB  Heerhugowaard
WERKDAGEN: DINSDAG T/M VRIJDAG
Contact bij voorkeur per e-mail:
WhatsApp en telefoon: 06 438 88 545 van 13.00u.-13.30u.
en 17.30u.-18.00u. B.g.g. kunt u een bericht inspreken.
VRIJE DAGEN: MAANDAG EN ZATERDAG