David in woord, beeld en harpmuziek David in woord, beeld en harpmuziek
David in woord, beeld en harpmuziek
Concertvoorstelling door harpiste Regina Ederveen

 
lees meer »
 
PCOB Langedijk PCOB Langedijk
“Middag vol humor en ernst!” bij PCOB Langedijk op 16 september 14:00 uur.
lees meer »
 
Vredesweek Alkmaar 2019

Vredesweek Alkmaar 2019
Van 20 t/m 29 september zijn er in Alkmaar veel inspirerende en verbindende activiteiten in het kader van de oecumenische vredesweek. Deze hebben uiteraard ten doel om de vrede in ons eigen hart, onze dagelijkse leefomgeving en de wereld te bevorderen. Het thema is dit jaar: Vrede verbindt over grenzen. Hieronder volgt een globaal programma van de vredesweek. 
lees meer »
 
Nieuw seizoen De Zwaan Alkmaar

Nieuw seizoen De Zwaan Alkmaar
Op zondagmiddag  29 september om 15 uur start het seizoen van oecumenisch centrum De Zwaan en de Laatdiensten  met de bijeenkomst ‘Ontmoeting met Mosjé/Mozes/Musa en met elkaar’. 
 
lees meer »
 
Orgelzaal Booy

Orgelzaal Booy
 
Protestantse Stichting Zorg Vakanties Protestantse Stichting Zorg Vakanties

In de week van 28 sept t/m 5 okt 2019 organiseren wij een vakantieweek  voor mensen die niet zelfstandig op vakantie kunnen. Dit vanwege hun lichamelijke beperking/zorgvraag. 
Wij bieden dit aan in het luxe aangepaste zorghotel Nieuw Hydepark in Doorn. Gelegen in een bosrijke omgeving midden in de natuur.
In deze week staat aandacht en tijd nemen, centraal.
lees meer »
 
Kenia reis oktober 2020

Kenia reis oktober 2020
Wij zijn heel dankbaar voor de financiële en morele steun die we mogen ontvangen voor de jongerenreis en het project in Kenia. We weten dat er ook ouders van jongeren en andere Gemeenteleden zijn die interesse hebben om naar Kenia te gaan.
lees meer »
 
Schuldhulpmaatje

Schuldhulpmaatje
Het nuttige werk van Schuldhulpmaatjes!
Één van de pijlers onder de Stichting Platform Armoedebestrijding Heerhugowaard is Schuldhulpmaatje. Dit belangrijke vrijwilligerswerk is een initiatief van de kerken in Nederland en bestaat inmiddels in meer dan 100 Gemeenten in Nederland. In Heerhugowaard bestaan we sinds medio 2011. 
lees meer »
 
Sociëteit de Brink 55+

Sociëteit de Brink 55+
Sociëteit de Brink is een Soos voor alle gezindten en komt elke 14 dagen op donderdagmiddag bijeen in De Brink.
De middag duurt van 14.00u tot 16.30u. Het programma bestaat uit diverse lezingen b.v.: reisverslagen, info goede doelen, thema’s over natuur, cultuur en gezondheid. Dit alles vaak met beeld.
De kosten bedragen € 3.- voor vaste bezoekers en € 3.50 voor gasten.
Het seizoen duurt van september tot medio mei.

Voor de onderwerpen en juiste datum kijkt u op de 'AGENDA' pagina.
 
 
Echo

Echo
Oecumenische zanggroep “Echo” is een gemengd koor  en bestaat uit ongeveer 40 leden.  Dirigent is Erwin de Ruijter en Joke Tuinema is onze pianist.
Ons repertoire is breed. Van Huub Oosterhuis tot Engelse hymnes . We zingen in het Nederlands, Engels, Frans en Duits met af en toe een uitschietertje in het Latijn. Ook hebben wij een aantal liederen die speciaal gemaakt zijn voor een herdenkingsdienst voor de overledenen.
Aan het eind van het jaar vóór de kerst hebben we ons Festival van Lessons and Carols. Engelse kerstliederen met de daarbij passende lezingen.
Kortom, de moeite waard om binnen uw commissie de mogelijkheid te bespreken.
De kosten zijn 250 € per dienst.
Voor meer informatie kunt u bellen naar een van onze contactpersonen:
Inge  Fukkink :  0226 313502 of 06 15607255
Ineke de Boer :  072 5713713 of 06 24134553