ST. ENJOY

ST. ENJOY
ST. ENJOY  kledingcafe aan de Middenweg 215, heeft kleding, schoenen en fietsen voor vluchtelingen en minima. Iedereen is welkom in de winkel, maar minima ontvangen onze kortingspas en kunnen met 50% korting kopen. Er is altijd gratis koffie aan onze gezellige koffietafel.
lees meer »
 
Bestel uw gratis kerst-cd of adventsboekje!

Bestel uw gratis kerst-cd of adventsboekje!
Vanaf vandaag is het mogelijk om een gratis kerst-cd of adventsboekje te bestellen via www.daaromkerst.nl. Net als voorgaande jaren kunt u gratis een kerst-cd bestellen. Ook brengt 'Daarom Kerst' dit jaar een adventsboekje uit, speciaal voor kinderen. Daarom Kerst wil mensen in Nederland op een toegankelijke wijze laten ervaren waar het met Kerst echt om draait.
 
PCOB Langedijk PCOB Langedijk
Op 16 december, nog voor de Kerstdagen, ds. Rob Basten bij de PCOB
lees meer »
 
Interkerkelijk volleybaltoernooi 2020!

Interkerkelijk volleybaltoernooi 2020!
Zaterdag 11 januari 2020 is er weer het jaarlijkse interkerkelijke volleybaltoernooi in de Hoornse Vaart te Alkmaar. Dit keer voor de 26e keer.
lees meer »
 
Houdbare Voedingsmiddelen

Houdbare Voedingsmiddelen
INZAMELING VAN HOUDBARE VOEDINGSMIDDELEN VOOR VOEDSELBANK ALKMAAR e.o.

Naast de verschillende acties bij supermarkten die dit jaar werden georganiseerd, wordt er ook dit jaar weer een inzameling voor de voedselbank gehouden in het schooltje aan de Stationsweg op vrijdag 13 en zaterdag 14 december  voor gezinnen die onder de armoedegrens leven en een wekelijks pakket krijgen van de voedselbank.
lees meer »
 
Passage

Passage
Donderdag 19 december is het de Kerstavond. Dit vieren we met een gezamenlijke broodmaaltijd en een Kerstviering verzorgd door het team. De aanvangstijd is anders, dat staat op de uitnodiging.
Nadere informatie bij de teamleider, mevr. Wia Huisman, tel. nr. 5740275.
Groeten, Ymie Geertsma, secretaris.
 
Schuldhulpmaatje

Schuldhulpmaatje
Het nuttige werk van Schuldhulpmaatjes!
Één van de pijlers onder de Stichting Platform Armoedebestrijding Heerhugowaard is Schuldhulpmaatje. Dit belangrijke vrijwilligerswerk is een initiatief van de kerken in Nederland en bestaat inmiddels in meer dan 100 Gemeenten in Nederland. In Heerhugowaard bestaan we sinds medio 2011. 
lees meer »
 
Sociëteit de Brink 55+

Sociëteit de Brink 55+
Sociëteit de Brink is een Soos voor alle gezindten en komt elke 14 dagen op donderdagmiddag bijeen in De Brink.
De middag duurt van 14.00u tot 16.30u. Het programma bestaat uit diverse lezingen b.v.: reisverslagen, info goede doelen, thema’s over natuur, cultuur en gezondheid. Dit alles vaak met beeld.
De kosten bedragen € 3.- voor vaste bezoekers en € 3.50 voor gasten.
Het seizoen duurt van september tot medio mei.

Voor de onderwerpen en juiste datum kijkt u op de 'AGENDA' pagina.
 
 
Echo

Echo
Oecumenische zanggroep “Echo” is een gemengd koor  en bestaat uit ongeveer 40 leden.  Dirigent is Erwin de Ruijter en Joke Tuinema is onze pianist.
Ons repertoire is breed. Van Huub Oosterhuis tot Engelse hymnes . We zingen in het Nederlands, Engels, Frans en Duits met af en toe een uitschietertje in het Latijn. Ook hebben wij een aantal liederen die speciaal gemaakt zijn voor een herdenkingsdienst voor de overledenen.
Aan het eind van het jaar vóór de kerst hebben we ons Festival van Lessons and Carols. Engelse kerstliederen met de daarbij passende lezingen.
Kortom, de moeite waard om binnen uw commissie de mogelijkheid te bespreken.
De kosten zijn 250 € per dienst.
Voor meer informatie kunt u bellen naar een van onze contactpersonen:
Inge  Fukkink :  0226 313502 of 06 15607255
Ineke de Boer :  072 5713713 of 06 24134553