Artikel van de maand augustus

Het artikel van de maand augustus is: pindakaas & jam

Iedere zondag staat er een blauwe krat in de hal van De Brink, waar artikelen voor de Voedselbank in verzameld worden.

Als u niet in de gelegenheid bent om het artikel mee te nemen of langs te brengen, kunt u ook uw gift overmaken naar rekeningnummer NL06 RABO 0116 6090 79 van Voedselbank Alkmaar.

Bericht van de kerkenraad

RESERVEREN VOOR KERKDIENSTEN IS WEER MOGELIJK

Nieuws over Beeld & Geluid

Als u op onderstaande knop klikt vindt u uitleg over beeld en geluid in de kerk en hoe u dit thuis ook kunt ontvangen.

Mocht uw verbinding met kerkdienstgemist.nl regelmatig haperen, dan is vaak uw eigen apparatuur de boosdoener. Als u nog steeds het internet opgaat via het verouderde 'Internet Explorer' kunt u proberen of u minder/geen problemen heeft via een andere internet browser, bijvoorbeeld 'Google Chrome'.