Op Zondag

Op Zondag is een pagina waar u alles rond de kerkdiensten kunt vinden. Tevens staan andere activiteiten, die op zondag plaats vinden, op deze pagina.
Kijkt u ook vooral onder de sub-menu’s voor nadere informatie over:

Artikel van de maand

Wij willen u attenderen op een nieuw item op de pagina Op Zondag / Kerkdiensten, nl. het Artikel van de Maand. Dit artikel is ook opgenomen in de informatie m.b.t. de kerkdiensten in de pagina Welkom / Agenda.

Vanuit de diaconie

Collectes tijdens de Advent en Kerst 2018 en een oproep, waarover leest u op de pagina: Organisatie / Diaconie

een wandeling door het bijbelverhaal

Kerstzangdienst Kerstzangdienst

Op 16 december is er een Kerstzangdienst in de Ontmoetingskerk, aanvang 19.00 uur, 10 minuten voor de aanvang beginnen we met zingen.
Voorganger is Ds. Koos Staat uit Andijk. Muzikale medewerking wordt verleend door Gospelkoor "Joy" uit Alkmaar o.l.v. Mevr. Willeke Munnik.

Het belooft een mooie dienst te worden, ook u bent van harte uitgenodigd.
Hartelijke groet.

Kopij Mededelingenblad

Al heel veel jaren is het inleveradres voor de kopij voor de Mededelingen het e-mailadres van Jan Bergsma.
Sinds enige tijd is er een nieuw e-mailadres aangemaakt voor al het drukwerk en ook voor de Mededelingen gaat hier gebruik van worden gemaakt .
Met ingang van januari 2019 moet alle kopij voor het Mededelingenblad gestuurd worden naar:
Het E-mailadres van Jan Bergsma wordt dan niet meer gebruikt voor de kopij.
In de maanden november en december gaat de kopij voor de Mededelingen nog via Jan Bergsma.