Op Zondag

Op Zondag is een pagina waar u alles rond de kerkdiensten kunt vinden. Tevens staan andere activiteiten, die op zondag plaats vinden, op deze pagina.
Kijkt u ook vooral onder de sub-menu’s voor nadere informatie over:

Amnesty actie 18 april Amnesty actie 18 april

Klik op het Amnesty logo voor de actiebrief voor Oeigoerse arts Gulshan Abbas.

De Oeigoerse arts Gulshan Abbas kreeg 20 jaar gevangenisstraf in een geheim proces. Zeer waarschijnlijk omdat haar familie in de Verenigde Staten actievoert voor het lot van de Oeigoeren. Bijna 1 miljoen Oeigoeren zitten onder zeer slechte omstandigheden opgesloten in ‘heropvoedingskampen’ in de Chinese provincie Xinjiang.

Doe jij elke week mee 18 april 2021 Doe jij elke week mee 18 april 2021

Vertelling Het laatste verhaal
Johannes 21:15-24
Klik op het hoofd links om het verhaal te downloaden

Klik op de schaar om de knutselpagina te downloaden

Bericht van de kerkenraad

RESERVEREN VOOR KERKDIENSTEN IS HELAAS NIET MOGELIJK

Update corona-maatregelen

Ook bij ons zijn de maatregelen in verband met corona aangepast!
U leest hier meer over op pagina: 'INFO CORONAVIRUS'.

Nieuws over Beeld & Geluid

Op pagina 'ORGANISATIE > KERKRENTMEESTERS' vindt u uitleg over beeld en geluid in de kerk en hoe u dit thuis ook kunt ontvangen.

Mocht uw verbinding met kerkdienstgemist.nl regelmatig haperen, dan is vaak uw eigen apparatuur de boosdoener. Als u nog steeds het internet opgaat via het verouderde 'Internet Explorer' kunt u proberen of u minder/geen problemen heeft via een andere internet browser, bijvoorbeeld 'Google Chrome'.

Artikel van de maand

Het artikel van de maand
Iedere zondag staat er een blauwe krat in de hal van De Brink

Dit artikel is ook opgenomen in de informatie m.b.t. de kerkdiensten in de pagina Welkom / Agenda.