Op Zondag

Op Zondag is een pagina waar u alles rond de kerkdiensten kunt vinden. Tevens staan andere activiteiten, die op zondag plaats vinden, op deze pagina.
Kijkt u ook vooral onder de sub-menu’s voor nadere informatie over:

Bloemengroet.

Met Pasen zijn we al jaren gewend een groet te brengen vanuit onze kerk aan mensen in de gevangenis. Ook dit jaar willen we dit gebaar weer maken.

Collecten op zondag 21 april 2019

Diensten op zondag 21 april 2019
De collecte voor de diaconie is voor Stichting Exodus. Een nieuwe kans voor ex-gedetineerden. Exodus Nederland is de grootste landelijke nazorgorganisatie die met professionals en vrijwilligers opvang en begeleiding biedt aan ex-gedetineerden, gedetineerden en hun familieleden. De (ex-) gedetineerden kunnen terecht in één van de elf Exodushuizen verspreid in het land, bij de ambulante hulpverlening of bij een maatje uit het Exodus vrijwilligersnetwerk. De familieleden ondersteunen de stichting met vrijwilligers.

De tweede collecte is bestemd voor de kerk met als doel Missionair Gemeente zijn

Bloemschikking 40-dagen-tijd

In de weken voor Pasen staan de bloemschikkingen in het teken van de 40 dagen tijd. Op de tafel staat een steeds dezelfde basis  maar elke keer in een andere vorm. De uitleg van de schikking staat iedere week in de liturgie en op deze website.
Zie pagina ORGANISATIE > VIEREN

Kindernevendienst-Veertigdagentijd en Pasen

Zie voor meer informatie de pagina:
ORGANISATIE>JEUGDWERK>VERDIEPING

Artikel van de maand

Het artikel van de maand maart is:
Koffie en/of thee
Iedere zondag staat er een blauw krat in de hal van De Brink

Dit artikel is ook opgenomen in de informatie m.b.t. de kerkdiensten in de pagina Welkom / Agenda.