Op Zondag

Op Zondag is een pagina waar u alles rond de kerkdiensten kunt vinden. Tevens staan andere activiteiten, die op zondag plaats vinden, op deze pagina.
Kijkt u ook vooral onder de sub-menu’s voor nadere informatie over:

Zangdienst

Zondag 22december 2019 is er een KERSTzangdient in de Ontmoetingskerk aan de Middenweg 168 te Heerhugowaard, aanvang 19.00 uur, 10 minuten voor de aanvang van de dienst beginnen we met zingen!
Voorganger is Ds Sjaak Visser uit Zaandam, muzikale medewerking verleend Interkerkelijkkoor “Vergutas” uit Heerhugowaard o.l .v. Dhr Johan Paul de Groot, pianist en organist is dhr Edwin Hinfelaar.
Als u met vervoer zit wij halen u graag op, dan kunt u bellen naar Cobi Bergsma telnr: 5717401 of naar Sienie v.d. horn telnr: 5716179.
U wordt van harte uitgenodigd!
De zangcommissie
Cobi,Sienie,Tineke en Annie

Bloemschikking 17 november 2019 Bloemschikking 17 november 2019

Zie voor meer bloemstukken pagina 'ORGANISATIE > VIEREN'

Popdienst “Een nieuw begin: met vertrouwen de toekomst in”

Taakgroep Zin in Heerhugowaard bereidt  i.s.m. Taakgroep Jeugdwerk een dienst voor op 29 december, waarvan de liederen niet uit het liedboek komen maar uit de popmuziek.

Bloemschikking 10 november 2019 Bloemschikking 10 november 2019

Zie voor meer bloemstukken pagina 'ORGANISATIE > VIEREN'

Artikel van de maand

Het artikel van de maand maart is:
Koffie en/of thee
Iedere zondag staat er een blauw krat in de hal van De Brink

Dit artikel is ook opgenomen in de informatie m.b.t. de kerkdiensten in de pagina Welkom / Agenda.