Even voorstellen Even voorstellen
 
Kindernevendienst Kindernevendienst
Iedere zondag zijn alle kinderen in de basisschoolleeftijd (4 - 12 jaar), van harte welkom bij de kindernevendienst.
De kinderen starten eerst met hun ouders / verzorgers in de kerk en na het kindermoment gaan ze met één of twee leidster(s) van de kindernevendienst naar een eigen ruimte.

We lezen een verhaal, bidden, maken een knutselwerkje en luisteren naar verhalen die de kinderen graag willen vertellen. Er is tijd voor vragen en er is veel aandacht voor elkaar. 

Net voor de zegen komen we weer  terug in de kerk en zo sluiten de kinderen de dienst af bij hun ouders / verzorgers.
Tijdens de kindernevendienst hebben we ook altijd een moment van stilte om wat te drinken en kunnen de kinderen een donatie doen in de spaarpot voor een goed doel.
Het goede doel wordt ook met hen besproken en wisselt een aantal keer per jaar.

Heeft u vragen? Dan kunt u een mail sturen naar info@pkn-heerhugowaard.nl. Vervolgens komt uw vraag bij de juiste persoon terecht

Met groeten de leiding van de kindernevendienst. 
 
 
Verslag van de Spooktocht 2.0 Verslag van de Spooktocht 2.0
🕷 👻 Verslag van de Spooktocht 2.0 🎃 🕸

Tijdens het kamp is de spooktocht één van de hoogtepunten van het weekend! Iedereen kijkt er naar uit, de meesten met plezier, sommigen een beetje huiverig, maar achteraf resulteert het alleen maar in stoere en grappige verhalen van iedereen! Maar dit jaar was de spooktocht van het kampweekend letterlijk en figuurlijk in het water gevallen. Het hele weekend bleef het regenen, en daardoor kwam niet alle voorbereiding uit de verf. Want hoe hard is een geluid nog, als het de regendruppels op je plastic capuchon moet overstemmen? En hoe kun je je goed verstoppen in een kletsnat bosje?
 
lees meer »
 
Tot 4 jaar Tot 4 jaar
 
Jeugdkerk Jeugdkerk
 
Gespreksgroep Gespreksgroep