Even voorstellen Even voorstellen

Verslag van de Spooktocht 2.0 Verslag van de Spooktocht 2.0
🕷 👻 Verslag van de Spooktocht 2.0 🎃 🕸

Tijdens het kamp is de spooktocht één van de hoogtepunten van het weekend! Iedereen kijkt er naar uit, de meesten met plezier, sommigen een beetje huiverig, maar achteraf resulteert het alleen maar in stoere en grappige verhalen van iedereen! Maar dit jaar was de spooktocht van het kampweekend letterlijk en figuurlijk in het water gevallen. Het hele weekend bleef het regenen, en daardoor kwam niet alle voorbereiding uit de verf. Want hoe hard is een geluid nog, als het de regendruppels op je plastic capuchon moet overstemmen? En hoe kun je je goed verstoppen in een kletsnat bosje?

Kinderen voor kinderen

De Kindernevendienst wil zich het komende jaar gaan inzetten voor het project:
Mary’s Meals

Mary’s Meals verzorgt elke schooldag één goede maaltijd aan 's werelds armste kinderen.
Bij Mary’s Meals hebben ze één doel voor ogen – elk kind dagelijks een voedzame maaltijd geven op een plek van onderwijs.
Deze maaltijden brengen hongerige kinderen naar de klas en veranderen hun leven ingrijpend. De maaltijden vullen hun lege magen, zodat ze energie en de kans krijgen om te leren. Het onderwijs biedt hen de kans op een betere toekomst. De maaltijden ondersteunen ook gezinnen die het moeilijk hebben om hun eigen kinderen te voeden, terwijl ze ook de landelijke economie een boost geven.
Voor slechts €15,60 kan een kind het hele jaar dagelijks een voedzame maaltijd krijgen.
De kindernevendienst gaat de komende tijd aan dit project aandacht besteden.
Dus ouders: geef alstublieft weer elke week collectegeld mee om ‘Mary’s Meals’ te steunen.

De leiding van de kindernevendienst

Tot 4 jaar Tot 4 jaar

Jeugdkerk Jeugdkerk